2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین بیاین لطفا...

| مشاهده متن کامل بحث + 7774 بازدید | 81 پست
من طبیعی میخواستم ولی سزارین شدم گلم بدلیل پیچیدن بند ناف و بالا رفتن جنین همه چیز به دکترت بستگی د ...

سلام چن هفته متوجه شدید بند ناف دور گردنشع؟من سی هفته گفت یه دور گردنشع خیلی ناراحتم حالا ۳۲هفته هستم تکون های کم شده یهدچن روزه

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی خوبه ولی ی  بدی ک داره بدن خراب میشه دیگه خودتون میدونید منظورم چیه گرفتید؟؟😅

من از خیلیا پرسیدم یسریا که دکترشون خوب بود اینا میگفتم اصلا همچین اتفاقی نیوفتاده اکی شده

مثل اینکه به خیلی چیزا بستگی داره

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
قربونت عزیزم انشاالله همچنین خواهش میکنم بفرمایید؟

مرسیییی عزیزم

بچه تو هفته ۱۸ بریچ باشه امکانش هست بچرخه دیگه ؟🥺اصلا دلم نمیخواد سزارین بشم

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
مرسیییی عزیزم بچه تو هفته ۱۸ بریچ باشه امکانش هست بچرخه دیگه ؟🥺اصلا دلم نمیخواد سزارین بشم

عزيزم اتفاقا اونروز رفتم دکتر پرسیدم

گفت بچه ای که بریچ باشه تا لحظه ی آخر امکانش زياده که بچرخه ولی اگه بچه از اول سرش به سمت پایین باشه و حالت سفالیک داشته‌ باشه ممکن نیست دیگه بچرخه...

مرسیییی عزیزم بچه تو هفته ۱۸ بریچ باشه امکانش هست بچرخه دیگه ؟🥺اصلا دلم نمیخواد سزارین بشم

عزیزم نگران نباش که استرس خودش واسه بچه سمه

انشاالله هر چی که به صلاحه همون برات پیش بیاد...

عزيزم اتفاقا اونروز رفتم دکتر پرسیدم گفت بچه ای که بریچ باشه تا لحظه ی آخر امکانش زياده که بچرخه ول ...

مرسی عزیز دلمممم 😍😍 خیالم راحت شد

عزیزم نگران نباش که استرس خودش واسه بچه سمه انشاالله هر چی که به صلاحه همون برات پیش بیاد...

مرسی عزیز دلم چشم 😍

مرسی عزیز دلمممم 😍😍 خیالم راحت شد

یه روز برای چکاب رفتم بیمارستان یه خانمه وقت زایمانش بود ولی میگفت صبر کردم ببینم کدوم وری وایمیسته چون بچه ش هر روز می‌چرخید یه روز میگفتن بریچ یه روز میگفتن سفالیک

دیگه نفهمیدم آخرش چی شد چیکار کرد

ولی بچه ش می‌چرخیده همش😅

عزيزم میشه اون روش رو در اختیار ما هم بزارین؟ بلکه تونستیم استفاده کنیم و تا آخر عمر دعاگوتون باشیم ...

خوب آخه نمدونم چجوری توضیح بدم بیا درخواست دوستیمو قبول کن

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
سلام چن هفته متوجه شدید بند ناف دور گردنشع؟من سی هفته گفت یه دور گردنشع خیلی ناراحتم حالا ۳۲هفته هست ...

من دو ماه اخر هر هفته یه سونو بخاطر نشتی میدادم گلم ولی هیچکدوم نگفتن یک روز قبل عمل بچه شدیدا رفت بالا و دنده هام داشت از هم باز میشد و شدیدا درد داشتم تا دکتر ضربان قلب و ایناشو گرف گفت بند ناف پیچیده

تو زایمان هم ۴ دور باز کردن

حتما حواست به حرکاتش باشه روزی ۵ ۶ بار هم تکون بخوره کافیه اگه خیلی کم شد حتما برو ضربان قلبشو بگیرن

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
من دو ماه اخر هر هفته یه سونو بخاطر نشتی میدادم گلم ولی هیچکدوم نگفتن یک روز قبل عمل بچه شدیدا رفت ب ...

حرکاتش مثل هفته های قبل ک کوچولو بود عین زلزله ضربه میزد نیس 

فقط در حد ک خودش کش بده جا ب جا بشه هست اینا حرکت حساب میشع؟

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

سلام عزیزم خوبین

من و یادتونه سر سلفری استرس داشتیم؟؟

من ۲۱ زایمان کردم خداروشکر..

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
سلام عزیزم خوبین من و یادتونه سر سلفری استرس داشتیم؟؟ من ۲۱ زایمان کردم خداروشکر..

سلام عزیزم خداروشکر چقدر خوشحال شدم😍

مبارکه انشاالله به سلامتی

منم ۲۷مهر سزارین شدم جای بخیه هام میسوزه

ولی خداروشکر سلامتی بچه م برام مهم تره 🥰👌

سلام عزیزم خوبین من و یادتونه سر سلفری استرس داشتیم؟؟ من ۲۱ زایمان کردم خداروشکر..

بله اون ک ۱۰۰ البته..منم رفتم سزارین اختیاری ولی خیلی اذیت شدم.شما هم سزارین اختیاری شدی یا اورژانسی پیش اومد؟؟

من کل بارداریم استراحت مطلق هم بودم.ولی خداروشکر بخیر گذشت.۳۷ هفته زایمان کردم.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲