2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین بیاین لطفا...

7766 بازدید | 81 پست

سلام خانما امیدوارم حال دلتون خوب باشه

لطفا هر کسی هر تجربه ای راجبه زایمان طبیعی داره بیاد و از تجربه ش و از کارهایی که باعث شد زایمان طبیعی خوب و راحتی داشته باشه بنویسه

۲ هفته دیگه زایمانمه و دوس دارم طبیعی زایمان کنم ولی میترسم نتونم دردهاشو تحمل و کنترل کنم

از طرفی از سزارین خوشم نمیاد از بی حسی و سردرد و کمردردها و درد بخیه ی شکمم بعد از سزارین میترسم

دکترا همشون زایمان طبیعی رو پیشنهاد میدن

میگن فرم لگنم برای زایمان طبیعی خوبه و میتونی زایمان طبیعی داشته باشی.‌‌..

بنظرتون برم زایمان طبیعی یا سزارین؟

به سلامتی زایمان کنی عزیزم من تجربه ندارم ولی طبق تحقیقایی که کردم طبیعی از همه لحاظ بهتره هم واسه بچه هم مادر 

ببخشید میشه من یه سوال بپرسم؟

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم طبیعی زایمان کرد خیلی پشیمونه میگه الان ک یادم میوفته خودمو تصور میکنم دلم خیلی برای خودم میسوزه،

ولی خب دوروزه سرپاشد کاراشو کرد.

با خودت در صلح و مهربونی باش...🌱🧚‍♀️

من طبیعی میخواستم ولی سزارین شدم گلم بدلیل پیچیدن بند ناف و بالا رفتن جنین

همه چیز به دکترت بستگی داره

من امدول بی حسی از کمر رو در حد یه سوزش لحظه ای فهمیدم و هیچ دردی نکشیدم

اتاق عمل هم عالی بود سوند و اینام راحت بود

نه که بگم درد نداشتنا ولی خیلی کم و در حد تحمل

درد سزارین لحظه ی رفتن بی حسی و اولین بلند شدنه ک خب منی ک آرزوم طبیعی بود و از سزارین وحشت داتم تونستم تحمل کنم پس توام میتونی😁

شکمم جمع شده کامل یکمممم هنوز چاقی و اضافه وزن دارم ک اونم از قبل بوده و چون خیلییی اضافه وزن داشتم تو بارداری الان از این وضعیت راضی ام

امیدوارم پیامم کمکت کرده باشه

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

من سزارین اختیاری بودم، تا همین الان‌کمردرد دارم با اینکه یکسال گذشته

تا چند روز بعد از زایمانم سر دردهای فوق العاده افتضاح داشتم

ولی زایمان‌خیلی خوب و راحتی‌بود. فقط بعدش‌‌ دهنم آسفالت شد

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید، منم براتون دعا میکنم💓

من کل بارداری استراحت مطلق بودم فقط سه هفته آخر پیاده روی میکردم 

کل بارداری هم شیاف و آمپول پروژسترون برای جلوگیری از سقط مصرف کردم و سر چهل هفته هم زایمان کردم و زایمانم طبیعی بود 

دردش خب زیاده و برا من زایمانم خوب بود از ساعت ده یازده دردم شروع شد و از چهار صبح به بعد فاصله دردا خیلی کم شد و ساعت نه صبح زایمان کردم 

ولی خب هر کدوم یه بدی هایی داره دیگه 

مثلا درسته طبیعی سخته ولی من روز بعد زایمان کاملا میتونستم کارامو بکنم فقط ی مقدار بخیه هام اذیتم می‌کرد

طبیعی نابودت می‌کنه.حتی در بعضی موارد افتادگی رحم میگیری.اما سزارین بهتره

سزارین بدتر نابود میکنه هم اندام مادر رو هم اینکه درد بخیه ها ممکنه تا سال ها همراه مادر باشه

سلام. همه میگن زایمان طبیعی خوبه. ولی خب آدم بعدش که به فرایند زایمان فکر میکنه خیلی خجالت اوره. ولی زایمان شما بستگی ب نوزادت داره ممکنه دقیقه نود مدفوع کنه و سزارین بشی پس خیلی خودت رو درگیر نوع زایمان نکن. ان شاالله زایمان خوبی داشته باشی.