2777
2789

دوستم تو حیاط مدرسه کفشم رو از پام درآورد بدو بدو رفت طبقه سوم با یه لنگه کفش دنبالش میدوییدم کل مدرسه داشتن تماشام میکردن 🤦

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر کلاس بودم یادمه شهادت یه امام بود همین جوری با دوستام داشتیم حرف میزدیم بحث شد گفتم من مامانم داره میره شهدای گمنام منم همراش میرم شما هم بیاین با هم بریم خوش میگذره 

یه دفه یکی از دخترا ک خیلی مذهبی بود و اصن طرف صحبت منم نبود گفت تو با این قیافت ک معلومه صد تا دوس پسر داری عذاداری هم میری ؟بعدشم هر هر خندید💔

چقدر بیشعور میگفتی نه تو فقط بلدی 

اره من ک گریم گرفت وقتی هم گریه کنم دیگه نمیتونم حرف بزنم ولی واقعا خیلی بیشعور بود منو دو ساعت میشناخت از رو قیافم پی برده بود صد تا دوس پسر دارم 🫠

من چاقم راجب بدنم باهام شوخی زیاد میشه ولی بدترینشو الان بهتون میگم

پارسال تولد پسرداییم بود رفته بودیم شمال کلی مهمون داشتن آشپزخونشون کوچیکه میخواستن سفره پهن کنن بلند شدم کمک کنم مامان بزرگم با لحن بد که قاطیش خنده هم بود بهم گفت وای بشین بشین تو مگه جا میشی اونجا همه خندیدن و من خیلی خورد شدم

نجیب تر از آن باش که برنجانی🌱
من چاقم راجب بدنم باهام شوخی زیاد میشه ولی بدترینشو الان بهتون میگم پارسال تولد پسرداییم بود رفته ب ...

الهی بگردم چنان رو رفتار اجتماعیت کار کن و خودتو بالا بگیر تا چشاشون بترکه هر کس می‌تونه با هر قیافه ای موفق باشه مطمئن باش چاقی تو جز زیبایی تو نه ضعف تو اینو یادت باشه نزار حرف کسی روت تاثیر منفی بزاره 

الهی بگردم چنان رو رفتار اجتماعیت کار کن و خودتو بالا بگیر تا چشاشون بترکه هر کس می‌تونه با هر قیافه ...

اون لحظه واقعا خورد شدم میدونی چرا چون پیش شوهرم این حرفو زد بقیه واسم مهم نبودن

نجیب تر از آن باش که برنجانی🌱
اون لحظه واقعا خورد شدم میدونی چرا چون پیش شوهرم این حرفو زد بقیه واسم مهم نبودن

از ذهنت پاک کن چنان از زیبایی های اخلاق و باطنت به شوهرت نشون بده که اونم از ذهنش پاک بشه این آدما بیشعورا