2777
2789

در هر زمینه ای نه .

مثلا به من‌میگن از زندگیت لذت نمیبری افسرده ای فلانی بهمانی.  طب اسلامی گفته سردی کرده مغزو بدنت 

و فلان خوراکی بخور بهمان دمنوش ‌و حجامت و..

اخه چه ربط داره . من از از اینکه به هدفم‌نرسیدم اینطوریم :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا اگزمای دستم زالو خیییلی خوب جواب داد

تقریبا دیگه هیچ پماد و قرص و کرمی جوابگو نبود.

هم حجامت انجام دادم

هم زالو

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم

بله طب سنتی عالیه  ریشه ای درمان می کنه   من اصلا شیمیایی رو قبول ندارم فقط نقش مسکّن و درمان علامتیه  

فقط طب سنتی پیش پزشک ماهر و کاربلد بری مثل بقیه پزشکا   و اینکه زمانبره   و نیاز به صبر وحوصله داره

واینکه گفتین چقدر طول کشید  بستگی به نوع و شدت بیماری و رعایت و پرهیزات خودت داره  درکنارش اصلاح سبک زندگی خیلی تاثیرگذاره

مثلا من برای آلرژی فصلی تابستانه با هیچ دارویی خوب نمی شد فقط کنترل می شد  خیلی سریع جواب داد  ۲ بار حجامت عام فصل بهار برام عالی بود  ولی همسرم عوارض واکسن وکرونا باعث شد سردی بیش از حد به بدنش غلبه کنه  با هیچ دکتر و دارویی خوب نشد دکتر طب سنتی بهش دارو داد ۳ ماهه داره مصرف می کنه و الان داره روبه بهبود می ره  

واییییییییییی آررررررره من خيلی قبول دارم مخصوصا چیزی که خودم امتحان کردم خوردن سویق گندم و جو  دوهفته قبل از اقدام  به بارداری توسط زن و شوهر و ادامه ی یک ماهه ی آن برای خانم برای داشتن جنین سالم