2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپند

صدقه

خواندن ۴ قل

خواندن  و تکرار لاحول و لا قوه الا بالله

در موارد سنگین قربانی کردن.

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم

من بعد عروسیم ۳ بار پشت هم مریض شدم 

یه بار دیگه رفتم عروسی فامیل شوهر توی شهرشون، پام گیر کرد لای چرخ ماشین 

کلا ضربه زیاد میخورم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ عجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج                                                        یه صلوات بفرست برای ظهور آقا 

چشم نظر وجود داره ولی نه دیگه ظفر از دستت بیوفته بگی نظر بود

اتفاقا من چن روز پیش از این پاسخگوهای اعتقادی مرجع تقلیدم پرسیدم که آیا تخم مرغ شکوندن و اسپند دود کردن منبع دینی داره گفتن نه خرافاته

گفتن صدقه بدید و روزی ۵ مرتبه آیه الکرسی بخونید به اطرافیانتون بدمید تا بلا ازشون دور باشه

تاکید کردن که ذهنتون رو درگیر این مسائل نکنید که آرامشتون از بین نره 

چجوری تخم مرغ میشکونین؟

اسم 40نفر بنویس رو تخم مرغ نپخته

اولویت با اونایی که فکر میکنی

چشم شور و بدی و تنگ نظر

موقع غروب دم دمای اذان 

یکنفر یا خودت از پشت سرت تخم مرغ بیار سمت جلو صورت یعنی روبه روی صورت و ول کن که بیوفته بشکنه

البته بهترین کار کتمان کردن هست.

خیلی چیزها رو لزومی نداره عنوان کنی

یااطلاع بدی

قرار نیست دروغ بگی ولی قرار نیست همه چی رو عنوان کنی.

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم