2777
2789

توساختمون فقط ما هستیم بقیه واحدا خالیه ...ب شدت از گربه میترسم حالا بیچاره براش غذا میبریم پشت بوم اما ممکنه تلف بشه چ جور بیرونش کنیم؟

دلم گرفتع👩🏻‍🦯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تلف بشه

من با گربه ها دوستم خیلی

کاش بودم 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
چون مشخصه کلافس ...بلد نیست بره پایین 

خب غذا رو بزارین پایین 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

بمیرم براش،هم آدم دوسته هم گشنه هم سردشه 

توپشت بومه بقیه واحدا هم دراشون بستس ...دید نداره که بفهمه پایین براش غذا گذاشتیم 

نمیدونم دیگه...

ولی دید نمیخواد اونا بو میکشن 

بهرحال خدا نجاتش بده

یه دستکش دستت کن بگیرش ببرش پایین به این سادگی یا اگه مریضه دامپزشک بیارین بالا سرش یه پناهگاه قفس ک ...

من در بستس صداش میشنوم سکته میکنم ...فوبیا شدید دارم ....اره قفس بهش فکر میکنم 

دلم گرفتع👩🏻‍🦯