2777
2789

پسرم سه روز تب و لزز و ابریزش و سزفه و استفراغ داشت.

دخترم و من هم گرفتیم.

تب ولرز و ابریزش و گلو درد و سرفه های خیلی بد و اسهال و دلپیچه و تهوع.

بچهام خیلی سرفه میکنن جوری ک بالا میارن تو رو خدا چیکار کنم خوب بشن.

دکتر بردم.دارو داده استفاده کردن.دیگ عقلم جایی نمیرسه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان‌شاءالله زودتر خوب بشید ویروسه باید دورش طی بشه دارو هاتونو بخورید مایعات آب و میوه زیاد بخورید تقویت بشید

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

سوپ و مایعات فراوون بهشون بده 

اب سیب و اب هویج بده 

عسل و یه مقدار اویشن و ابجوش معجزه اس 

اکسپکتورانت هم خیلی خوبه ولی واسه بزرگسالانه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

برای اسهال و تهوع دکتر دخترم گفت شوید پلو خوبه

دوغ شور خوبه

نوشابه سیاه ک گازش گرفته شده خوبه

آب سیب خوبه

از میوه هام موز و سیب

شربت آندامین هم داد‌

ولی خوب شما میگی سرفه و اینام دارن .

من دخترم ویروس دل درد گرفته بود 

دکتر بردم انتی بیوتیک داده.شربت ضدسرفه.

تبشون کنترل شده.

فقط بی اشتها هستن و ب شدت سرفه میکنن.

پسرم از شدت سرفه سرخ میشه و بالا میاره.نگرانم.

انقدر گریه کردم کور شدم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

منم بچم‌تب شدید داشت سرم‌زدیم تا بهتر شد داشت چرت و پرت میگفت توی تب میسوخت

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!!
برای اسهال و تهوع دکتر دخترم گفت شوید پلو خوبه دوغ شور خوبه نوشابه سیاه ک گازش گرفته شده خوبه آب ...

ویروس جدید اومده.

خیلی سرفه بدی داره.پسرم از پیش دبستانی گرفت   الان کل خانواده گرفتاریم

هرکسی که مشکل داره اگه قم هست بگه دکتر خوب معرفی کنم

نه عزیر قم نیستم.خیلی ممنون.

از بچگی پیش متخصص خودش مطب میبرم.

الان ی هفته میشه دارو میخوره.نمیدونم چراخوب نمیشه