دوستانی که ساری زندگی میکنید یا اطلاع دارید،کوچه یا خیابان شفا که سمت بلوار خزر و فرح آباد هست چجوریع برای زندگی؟؟یکی از دوستام قراره اونجا سکونت کنه و اهل ساری و شمال نیست و هیچ آگاهی نداره...ممنون میشیم کمک کنید .
اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
جای خوب و ارومیه جزو محله های خوب ساری البته اوایلش خوبه ته خیابوناش تازه داره ساخت و ساز میشه من شفا رو دوست دارم یکم دسترسی به مرکز شهرش فکر کنم سخت باشه اگر خودشون ماشین دارن که راحتن مغازه و شیرینی سرا و میپه فروشی همه چی داره و راحته
باخبر باش پس از ظلمت این چند صباح صبح دولت بدمد شادی ما پشت در است
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیابان شفاو سیدالشهدا نسبتا امنیت داره و لی سیدالشهدا بهتره شفا کوی کوثر و مهر خ ...
سمت شفای ۱۶ میدونید چطور محیطی هست؟یجورایی انتهای شفا حساب میشه و اسم شهید محمودیان درج شده بود کنار کوچه شون.....از لحاظ امنیت و....چون هیچ اطلاعی ندارن از اونجا گفتم تو سایت بپرسم ...
اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
جای خوب و ارومیه جزو محله های خوب ساری البته اوایلش خوبه ته خیابوناش تازه داره ساخت و ساز میشه من شف ...
درسته طبق چیزی که دیدن میگفتن یجورایی انتهای ساری هست و از مرکز شهر دوره و خونه های جدید در حال ساخته و ...ممنونم از آگاهی تون.از نظر دزد و اینک اهل منطقه آدمای خوبی باشن از نظر اعتیاد و....و اینک فکر میکنم شمال ساری محسوب میشه ؟و انگار در حال پیشرفته.
درسته طبق چیزی که دیدن میگفتن یجورایی انتهای ساری هست و از مرکز شهر دوره و خونه های جدید در حا ...
ادمای خوبی اونجان محله خوبیه من ندیدم اونجا معتاد جمع بشن یا اینکه دعوا و اینا زیاد بشه اونجا ..بعضی از کوچه هاش خونه های بزرگ و خوبی داره اکثرا مال پزشکا و مهندسا اونجان ته خیابون که فکر کنم کوی اصحاب و اینا اسمشه زیاد جالب نیست به نظرم بره خیابونارو بگرده بعد خونه انتخاب بکنه من اگر به جاش بودم خیابون سلمان فارسی یا بهمن غربی هم یک نگاهی مینداختم شاید خوشم اومد چون دسترسی به مرکز شهر راحت تره
باخبر باش پس از ظلمت این چند صباح صبح دولت بدمد شادی ما پشت در است
ادمای خوبی اونجان محله خوبیه من ندیدم اونجا معتاد جمع بشن یا اینکه دعوا و اینا زیاد بشه اونجا ..بعضی ...
اخه ی شهر دیگه زندگی میکنن.ی خونه دیدن اونجا خیلی خوششون اومده از خونه فقط یجورایی انتها محله حساب میشده...و اینک ی جای اروم و دور از شلوغی هست بیشتر مد نظرشون بوده و چون اهل ساری نیستن نمیدونن چه منطقه ای هست .که خب الان آگاهی بیشتر شده.....مرسی ازتون.