2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

من تازه عضو شدم وری خیلیا رو میشناختم

بعضیا اصلا هیچ ردی ازشون نمونده

خیلی بهشون فکر میکنم

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)
سلام عزیزم من تازه عضو شدم وری خیلیا رو میشناختم بعضیا اصلا هیچ ردی ازشون نمونده خیلی بهشون فکر م ...

خوش اومدی انشالله هر جا هستن موفق و شاد باشن

🥰🤩❤

یه کاربری بودن به اسمhum

عکس یه نوزاد چشم آبی پروفایلشوت بود

خارج از ایران بودن

دلم میخواست از ایشون خبر داشته باشم ولی اسم کاربریشو فک کنم  کامل یادم نیس

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)
خوش اومدی انشالله هر جا هستن موفق و شاد باشن

فدای شما

انشالله

هیوایی یا هوم؟؟

هوم عزیزم