2777
2789
عنوان

خانومایی که مشکل نازایی دارن یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 4116 بازدید | 103 پست
آقا ام ازو اسپرم یا فاقد اسپرم چهار ساله گرفتارم.و خانمم مشکلی ندارن.

حکیم زنده دل ی معجونی گقت درست کنید ب مرد بدید معجزه میکنه میگه اون موقع ب پادشاه ها میدادن هفت بذر با دو کیلو عسل طبیعی از هر بذر دویست گرم.اسم بذرا کامل یادم نیس بذر شاهی بذر هوبج.بذر پیاز.بذر کنجد.تخم کتان ....چیزای دیگه باید برم ببینم نوشته شو پیدا میکنم

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمتونو بگین عزیزم ب نیتتون سوره حضرت مریم بخونم انشاالله دامنتون بزودی سبز شه💚

شما صبرا بنویس.ممنونم ازت

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
از همون اول تخمک نداشتی ؟؟ چرا تو خانوادت کسی اینطوری بود؟؟ یه سال دیگه تلاش کن

بچه نمیخواستم بعدش که اقدام کردیم ماه دوم بار دار شدم که سقط شد تقریبا یک سال سعی کردیم نشد بعدآزمایشارو دادم گفتن تخمک نداری اهدای بگیر گذاشتم کنار خستم ..همه سالمن دوتا دوتا بچه دارن 

ولی اگر دکترم بلد بود میگفت خانم اگه فعلا بچه نمیخوای تخمک فریز کن برا روز مبدا که دکترم بی سواد بود

Javahrdozibarok@
پست بالا  بینید لطفا

عزیزم نمیشه واسه همه یه نسخه پیجید عاخه شوهره من شدیدا طبعش گرمه هورمون‌استروژنش‌بالاس بعید میدونم این معجون کمک‌کنه به امیدخدا فردا میریم‌ اورولوژیست

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
عزیزم نمیشه واسه همه یه نسخه پیجید عاخه شوهره من شدیدا طبعش گرمه هورمون‌استروژنش‌بالاس بعید میدونم ا ...

این باعث افزایش   و تحرک اسپرم و تقویت تخمدان تخمک میشه 

اینو هر کی استفاده کرده جواب گرفته این روش ماله یه ماما قدیمیه 

البته هر جور که شما خودتون  صلاح میدونید

انشاالله دامنتون سبز بشه عزيزم 

من مهدیه ده سال ازدواج کردم بچه دار نشدمذالتماس دعا

روش بالا رو امتحان کن 

ده سال که چیزی نیس کسی رو میشناسم بعد ۱۵ سال ناباوری بچه دار شد با همین روش 

تو رو خدا الکی خودتونو تو مطب های دکترا اسیر نکنید 

ده سال که دکتر رفتی  چند ماهم برا این وقت بزار 

این تو همون پنج شش ماه اول جواب میده حتی همون ماه اول  خیلیا جواب گرفتن 

عزیزم نمیشه واسه همه یه نسخه پیجید عاخه شوهره من شدیدا طبعش گرمه هورمون‌استروژنش‌بالاس بعید میدونم ا ...

اگه شوهرت طبعش خیلی گرمه نمیتونه مصرف کنه خودت مصرفش کن 

وقتی شما تخمک قوی داشته باشی حتی اگه شوهرت اسپرم ضعیفی هم داشته باشه احتمال بارداری باز هم خيلی زیاد میشه

اگه شوهرت طبعش خیلی گرمه نمیتونه مصرف کنه خودت مصرفش کن  وقتی شما تخمک قوی داشته باشی حتی اگه ...

عاخه اسپرم شوهرم اصلا حرکت نداره هیچ حرکتی نداره

اسم من فهیمه عزیزم‌‌ میشه واسم بخونی

فهیمه جان امروز به نیتت خوندم منتظرای خبرای خوب ازتم❤️

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
این باعث افزایش   و تحرک اسپرم و تقویت تخمدان تخمک میشه  اینو هر کی استفاده کرده جواب گرف ...

عزیزم حتما معجون رو‌تهیه میکنم خودم‌مصرف میکنم فقط ربطی به پریوپی نداره؟؟؟ چند وقت مصرف کنم؟؟؟