2777
2789
عنوان

خانومایی که مشکل نازایی دارن یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 4116 بازدید | 103 پست
ممنون عزیزدل😍😍😍 میشه خصوصی بگم؟

باشه عزیزم ❤️

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟

لطفا لایک کنید

... و امید سرمایه ی آدمیست🍃🌱                                     اندر دل من تویی نگارا🥰💍                                                   خدای مهربان من، بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدن                 هدیه ی بهشتیت هستم نا امیدم نکن😍🙏                                  با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیزم ❤️

لطفا برا منم دعا کن گیسو کمند

ان شاءالله شما هم  حاجت روا بشین 

... و امید سرمایه ی آدمیست🍃🌱                                     اندر دل من تویی نگارا🥰💍                                                   خدای مهربان من، بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدن                 هدیه ی بهشتیت هستم نا امیدم نکن😍🙏                                  با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊
مشکلم سقط مکرر تنبلی تخمدان ایمنی انعقادی خون دارم  اسمم سمانه دوست داشتی دعام کن ولی من که ام ...

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
آندومتریوز و مشکل اسپرم و تخمک گذاری.۳۵سالمه از سال ۹۷بعد ی سقط دیگه نمیشه ک نمیشه.دعا کن برامون برا ...

اسمتونو بگین عزیزم ب نیتتون سوره حضرت مریم بخونم انشاالله دامنتون بزودی سبز شه💚

بگو زود

از هر کدوم ۷۰ گرم بخر

‏‏سورنجان

میخک

بادیان

قرص کمر.

هلیله سیاه

برگ آویشن

هلیله زرد

قلنجان

جوزهندی

دارچین

هل سبز

زنجبیل

گل سرخ

شکر سرخ

درستشو بخر پودرشو نخرید وقتی همشونو پودر کردید الک کنید بریزید تو  شیشه 

برای یه کلیو عسل چهار قاشق غذاخوری سر پر از پودر گیاهان که اسیاب کردید بریزید و قاطی کنید 

یه قاشق صبح ناشتا  هم خودت هم همسرت بخورید یه قاشق هم قبل خواب بخورید 

سردیجات هم نخورید 

حتمآ حتمآ اینو انجام بده معجزه میکنه 

همسرت هم حتما اگه شده هم مجبورش کن بخوره زودتر جواب میگیرید اینطوری

هردوتون مصرف کنید 

مزه اش تلخه شاید نخواد بخوره 

برا همین میگم مجبورش کن 🤣

بقیه دوستان رو هم تگ کنید استفاده کنند 

مطمئنم استفاده کنید جواب می‌گیرید 

حتمآ برام دعا می کنید انشاالله