2777
2789

میدونین اولین خواستگار چند سالگی میاد معمولا ؟ 

شما خودتون اولسن خواستگارتون چند سالگی اومد ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۹سالم بود.بابام بیرونشون کرد.۳۶سالگی ازدواج کردم😶

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

ید‌ونه داشتم اونم ۱۲ سالم بود

دیگه خواستگار نداشتم

یه دختری‌ام که از بچگی با شیلنگ کتک میخوردم .....بچه‌ای بودم که همه حسرت قشنگیشو میخوردن .....دختری که دیگران آرزو داشتن چشماشون مثل من آبی باشه.....دختری بودم که چشمم کردن .....دختری که چهارساله بودچاقو رفت تو چشمش.....و این چشمم از بچگی تا الان غصشو دارم....و خبری از اون دختری که مثل پرنسس قشنگ بود نیست......یه دختری که فقط داد میزنه یکم آرومتر بزارید درس بخونم........میشه برای اینکه از این خونه برم دعا کنی برام خواستگار بیاد؟؟؟؟!!!

خب بستگی به محل زندگی داره

شهر های سنتی 15 به بالا

شهر های غیر سنتی 20 به بالا

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

نمیدونم ..ب من‌نمیگفتن خاستگار اومده کلا...‌ شوهرمم‌چون دوس پسرم بود متوجه شدم خودم وگرنه‌نمیگفتن 

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

خودم ١٦ سالم بود ك بابام از جلو در ردشون كرده بود

ميگفت دختر من هنوز بچس چطوري پاشدين اومدين خاستگاري دختر بچه…

ولي بستگي ب فرهنگ ها داره ديگه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤