2777
2789

٢ روز پيش انقدر خود خوري كردم و فكر كردم  سر بچه و فشار كارم رفتم دكتر گفتن سرم با سرم فشارم رفت رو ١٠ استخون درد شديد ميگيرم 

همش از ديروز ٢٠ قاشق هم غذا نخوردم 

انگار سيرم 

ازمايشاتم كامله دكترگفت احتمالا كم خوني تازه آز دادم و همه چي نرمال بوده  

ب نظرتون رودل ك ميگن اينه بي اشتها ميشه آدم ؟ 

سلام عزیزم احتمالا روحیت کمی‌ضعیف شده کم اشتها شدی  استراحت کن ‌وبه کارای مورد علاقت بپرداز

از حرف ها سردم 

ولي نميدونم چكه بدنم ديگه كشش نداره 

ويتامين هايي ك دادن ميخورم توكل بر خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم نه رودل یه چیز دیگه س 

رودل یعنی غذا زیاد خوردی نمیتونی هضم کنی دل درد گرفتی 

علایمی که شما گفتی خواهر منم چند وقت پیش اینطوری شد دکتر گفت یه ویروسه، بی اشتهایی و سرگیجه و ضعف 

ولی خیلی زود خوب شد 

شما هم ان شاالله زودی خوب میشین عزیزم

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم
ممنونم از دل مهربونتون  تشكر

خواهش میکنم عزیزم  

یه قانون هست به اسم قانون رها کردن، یعنی اینکه مسأله و مشکلت رو با خدا درمیون بزاری و بسپاری به خداوند که برات حلش کنه  و دیگه رهاش کنی یعنی به هیچ وجه دیگه بهش فکر نکنی 

به محض اینکه اون مسأله  رو رها کنی سریع حل میشه.

اما هرچقدر درباره ش فک کنی یا بخای براش راه حل پیدا کنی اون مشکل روز به روز بزرگ تر و بزرگ تر میشه

در مورد بچه هم، از فکرش بیاید بیرون، مسأله رو رها کنین تا خداوند هرچه زودتر حل کنه مسأله تونو مامان آینده  

خواهش میکنم عزیزم     یه قانون هست به اسم قانون رها کردن، یعنی اینکه مسأله و مشکلت رو با ...

تا كسي جاي من نباشه و خدانكنه باشه دركم نميكنه 

رها كردم نشد بعد ١/٥ تازه متوجه شدن همسرم واريكوسل شديد دو طرفه داشته من موندم چ جور دكتر قبليم ي بار اي يو اي برام انجام داده  چقدربا لتروزول و امپول ذخيره تخمك منو پايين اوردن  فقط با بي علميشون

تا كسي جاي من نباشه و خدانكنه باشه دركم نميكنه  رها كردم نشد بعد ١/٥ تازه متوجه شدن همسرم واري ...

ان شاالله خدا نظر می‌کنه بهتون و مشکل همسرتون حل میشه و یه نی نی خوشگل به دنیا میاری عزیزم 

اما این دنیا چه با بچه چه بی بچه پوچ و تو خالیه 

بی پولا دنبال پولن، بی همسرا دنبال همسرن، بی بچه ها دنبال بچه ان، زشتا دنبال خوشگلی ان، چاقا میخان لاغر شن

و هرکسی فکر می‌کنه اگه به اون چیز برسه خوشبخت میشه اما وقتی که رسید میبینه که نه اونجا هم از خوشبختی خبری نیست 

امیدوارم خداوند به دل شما قرار و آرامش بده عزیزم و هرآنچه خیره براتون مقدر کنه

ان شاالله خدا نظر می‌کنه بهتون و مشکل همسرتون حل میشه و یه نی نی خوشگل به دنیا میاری عزیزم  ام ...

ممنونم عزيزم از دعاهاي قشنگتون 

درسته دنيا پوچه آخرش 

ولي ي جايي تو زندگي كمبود  ها  روز ب روز بيشتر تو چشم ميان 

ممنونم عزيزم از دعاهاي قشنگتون  درسته دنيا پوچه آخرش  ولي ي جايي تو زندگي كمبود &nb ...

بله و درست همون جایی ک کمبود ها بیشتر به چشم میان، همونجا محل آزمایش ماست 

خداوند داره آزمایش مون می‌کنه ببینه چه عکس العملی نشون میدیم در مورد اون کمبود، غر میزنیم؟ نا امید میشیم؟ اعصاب خودمونو بقیه رو خورد میکنیم؟ بقیه ی نعمت ها و قشنگیایی ک خداوند بهمون داده رو ول میکنیم و فقط میچسبیم به اون مشکل؟ مثل کنه بهش میچسبیم و ول نمیکنیم؟ 

یا نه تسلیم میشیم؟

میگیم خدایا تسلیم فرمان تو ام، هرچی که تو بخای منم همونو میخام، اگه بچه بدی میزارمش رو سرم بزرگش میکنم ندی هم بازم بهت توکل میکنم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر 

آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم 

هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر 

رنج از پی رنج آید،  زنجیر پی زنجیر

بله و درست همون جایی ک کمبود ها بیشتر به چشم میان، همونجا محل آزمایش ماست  خداوند داره آزمایش ...

ممنونم از پيامتون دوست عزيز و مهربون 

هر چقدرم اداي ادم هاي قوي در بياري تو خلوت از حرفا و نگاه ها ميشكني 

حرف ادمو ميكشه

ممنونم از پيامتون دوست عزيز و مهربون     هر چقدرم اداي ادم هاي قوي در بياري تو خلوت ...

میفهمم عزیزم 

من و همسرمم یکسال و نیمه اقدامیم 

منم ماه های اول وقتی پریود میشدم دنیا رو سرم خراب میشد، تو خونه راه میرفتم بلند بلند گریه میکردم 

ولی کم کم خودمو جمع و جور کردم دیدم بخام هرماه اینجوری غصه بخورم که خودمو نابود میکنم 

کم کم از فکرش اومدم بیرون 

الان که نگاه میکنم میبینم چقد خوب شد ک همه ی اون ماه هارو پریود شدم ، چون تو این مدت لیزر کردم بدنمو، گواهینامه رانندگی گرفتم، عمل لازم چشم انجام دادم 

که اگه حامله میشدم الان هیچ کدوم اینارو انجام نداده بودم 

خیالم راحته چون میدونم زمان بندی خدا حرف نداره و هرموقع که به صلاحم بدونه نی نی جون میده بهم 

از صمیم قلبم برات آرزو کردم خیییییییییلی زود نی نی جونت بیاد تو شکمت دوست گلم