2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اای بابا چرااا ...چند نفر باید گزارش بزنن؟؟

لینک داره نی نی یارا صبحو ظهر پاکش میکنه 

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘
من بلد نیستم نی نی یار رو چجوری مطلع کنم 

همین الان بگوالبته من واردنیستم تازه واردم اگرچندتاتاپیکه بگوکدوم یکی وازبقیه بخواه گزارش بزنن یه کاربراینجوری تاپیکشوحذف کرد

من بلد نیستم نی نی یار رو چجوری مطلع کنم 

من تادونستم خیلی کشید

ازهمه التماس میکردم نشونم بدین بعضیامیگفتن بعضادروغکی میگفتن صب کن الانشونت میدم اخرش اینقدلینک واسه نی نی یارفرستادم تادونستم 

این بدبختی که تو نی نی سایت بهش دچاریم،نمیشه خددت پاک کنی باید بری به بقیه التماس کنی بیان گزارش بزن ...

باید لینک بدی تاپیک  حذف تاپیک، من شنیدم الکی نباید گزارش بزنن حالا نمیدونم تعلیق میشن یا چی🤷‍♀️🤷‍♀️

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡