2777
2789
عنوان

با سرد بودن نامزدم چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 31 پست

[QUOTE=255148113]شاید طرحواره محرومیت هیجانی داره یعنی جذب کسایی میشه که بهش بی مهری میکنند مثل کش که هرچی ازش دور ب ...[/QUOTE 

نمی‌دونم وقتی هم بهش زنگ نمیزنم گلایه می‌کنه که چرا زنگ نزدی حتمن جایی مشغول بودی یه جورایی دلش میخواد همش محبت و همه چی از طرف من باشه شایدم فک می‌کنه سه سال برام جنگیده حالا نوبت منه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=255148113]شاید طرحواره محرومیت هیجانی داره یعنی جذب کسایی میشه که بهش بی مهری میکنند مثل کش ک ...

عقدید گلی؟

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘
23سالمه

عقد کردی؟ یا دوس پسرته تا بگم چیکارکن .ببین اگه عقدی حتما کارش زیاده بیشتر دعوتش کن خونتون ولی اگه دوس پسرته که هیچ شوربختانه خسته شده 

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘
بحث داشتین؟

نه ما هیچ مشکلی نداریم یه شهری حسرت منو میخوردن که چقد فلانی دوست داره حالا که باهاش اوکی شدم اون داره اذیتم می‌کنه و باهاش حرف زدم میگه دست خودم نیست میگه من برات زیاد سختی کشیدم و خسته شدم 

نه ما هیچ مشکلی نداریم یه شهری حسرت منو میخوردن که چقد فلانی دوست داره حالا که باهاش اوکی شدم اون دا ...

مشکوکه...

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
عقد کردی؟ یا دوس پسرته تا بگم چیکارکن .ببین اگه عقدی حتما کارش زیاده بیشتر دعوتش کن خونتون ولی اگه د ...

یه جورایی نامزدمه ینی همه میفهمن ما با همیم ولی همسرم نیس خیلی ناراحتم همش دلم میخواد بشه اون آدم قبل چون من جوری عاشقش شدم که نمیتونم به هیچ آدم دیگه ای جز اون فکر کنم 

مشکوکه...

نه از این نظر ازش مطمئنم چون همش سر زده میرم میبینمش جایی نمیره یه آدم گوشه گیری شده رمز گوشیشم دارم خیلی کم حرف شده همش دوست دارم ولی دست خودم نیست نمیتونم باهات مث قبل باشم

یه جورایی نامزدمه ینی همه میفهمن ما با همیم ولی همسرم نیس خیلی ناراحتم همش دلم میخواد بشه اون آدم قب ...

کاش زودتر عقد میکردیدن پسراهمینطورن خسته شده خداکنه حرف من اشتباه باشه 

کاش زودتر عقد میکردیدن پسراهمینطورن خسته شده خداکنه حرف من اشتباه باشه 

چیکار کنم که باهام مثل قبل باشه همه چیشو ازم گرفته ینی برام شده یه آرزو که مثل قبل باشه آخه خیلیییی خوب بود از هر لحاظ که فک کنی