2777
2789
عنوان

ازلیزر موهای صورت و بدتر شدنش تجربه داشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 23 پست
سلام بله من تجربه داشتم لیزرو ادامه بدید و موی صورتتون و با ژیلت شیو کنید تا ضخیم بشه تا جایی که د ...

میترسم بیشتر پخش بشه تو صورتم اخه بالاترشم دراومده میترسم هی فضای بیشتری تو صورتم درگیر مو زاید شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش نشون اپراتور دادم گف میتونی بزنیشون منم زدم درصورتیکه خیلی بد شدن خیلی 

خوب بهش میگفتی خودت گفتی بزن الان چرا حرفتو عوض کردی 😡

چقدر مردم کاسب شدن و حروم خور 

جواب ابلهان خاموشیست 
اع من رونام وبازوهام کرکی بود ولی نه خیلی که مشخص نباشه رونام کامل بازوهامم نصفه زدم فعلا که خوب جوا ...

من جلسه نهمم خودم

جواب داده ولی پشیمون شدم ازین که اون قسمتهای کرکی و لیزر کردم

میترسم بیشتر پخش بشه تو صورتم اخه بالاترشم دراومده میترسم هی فضای بیشتری تو صورتم درگیر مو زاید شه&n ...

ب اپراتور حتما تاکید کن فقط محدوده ای که مو ضخیم هست و برات شات بزنه و بالاتر نره

ولی ادامه بده انقد که دیگه بازم کرکی بشه 

چون الان تو دوره لیزرم میترسم که بعد ازینکه لیزرم بره تو شارژ موهای اون قسمتها درربیاد

نه در نمیاد من کسی که برام لیزر میکنه دختر داییمه گف در نمیاد خودشم نشونم داد که زده و در نیومده

خوب بهش میگفتی خودت گفتی بزن الان چرا حرفتو عوض کردی 😡 چقدر مردم کاسب شدن و حروم خور 

بهش گفتم 

مگه گردن میگیرن؟

اخه برای بقیه ناحیه هام خیلی خوب‌جواب داد فقط صورتمو اینجوری کرد