2777
2789

سلام دوستان

کسی تجربه داشته که موهای صورتش کم رنگ و پر بوده لیزر کرده باشه پررنگ شده باشن؟

من اینطوری شده پازلفیم یه مقدارم بالاتر موی زاید دراومده اپراتور میگه چون کرکی بوده نباید میزدی

الان نمیدونم ادامه بدم تا همینا که اومده باز کمرنگ بشه یا دیگه نرم بدترمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم همینجا که لیزر میگردم میخواستم صورتمم بزنم گفت موهات کرکی نزن بدتر میشه گفتمش میشه بزنی زمخت وزیاد بشه بعد اونا رو لیزر کنی گفت اره اینجوریم میشه اما اونوخت باید جلسات بیشتری بیای چون ریشه ی موت به نور لیزر عادت کرده.باید چن جلسه بری زبر بشه بعد اونا رو لیزر کنی

منم شنیدم نباید صورتو لیزر کرد اگه کرکی باشه بازم از اپراتور مشورت میگرفتی بهتر بود 

قبلش نشون اپراتور دادم گف میتونی بزنیشون منم زدم درصورتیکه خیلی بد شدن خیلی 

دیگه نزن بازوهاتم از من میشنوی لیزر نکن حتی اگه رونات کرکیه لیزر نکن

رونام ضخیمه ولی  پایین بازوهام مث پایین دستمه اما بالاش خیلی نازکه . اپراتور گف پشت لبتو نزن بازوهاتم فقط ی تیکه پایین بزن 

ببین منم همینجا که لیزر میگردم میخواستم صورتمم بزنم گفت موهات کرکی نزن بدتر میشه گفتمش میشه بزنی زمخ ...

میترسم بیشتر پخش بشه تو صورتم چون بالاشم دراومده 

واقعا شده معظلی برام نگاشون میکنم خیلی ناراحت میشم ک لیزر کردم 

دیگ ادامه نده من داغون شد الان با بند ازنداز میگیرم در هفته دوبار اینا بند میندازم من ی سال ادامه دا ...

تو این مدت یه سال که رفتی بازم بهتر نشد؟

مث سابق شد یا بدتر موند؟

دیگه نزن بازوهاتم از من میشنوی لیزر نکن حتی اگه رونات کرکیه لیزر نکن

اع من رونام وبازوهام کرکی بود ولی نه خیلی که مشخص نباشه رونام کامل بازوهامم نصفه زدم فعلا که خوب جواب داده