2777
2789

فک کردم اسم باند قاچاق مواده

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

قبلا فک کنم برا اسهال پسرم شایدم اشتباه کنم اسمش تو همین مایه ها بود

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از نه ماهگی تا دو سالگی دادم. دلیل که نمیخواد... قطره آد هست با روغن ماهی. خیلی از بچه ها میخورن

سلام عزیزم 

شما این رو با اهن میدادید فقط؟

و روزی چقدر؟

دکتر به پسر من داده روزی ده قطره و قطره میم هم داده که اهن و مولتی ویتانینه

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
بله. من کلوی کیدز روزی یک سیسی میدادم با قطره آهن سیدرال. همین دوتا رو.

ممنونم ازتون 🙏🏻🙏🏻

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
من تقریبا دو ماهه استفاده میکنم.راضی امیک روز درمیون ۱ سی سی به دخترم که ۹ ماهشه میدم.

سلام عزیزم ممنون میشم جوابم بدی

من بچم الان قطره ی کلوی کیدز میخوره دیگه مولتی ندم؟ چون ویتامین آ و د زیاد میشه