2777
2789
عنوان

یه خاطره از خودم بگم خیلی بیشعور بودم😐😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 72 پست
😶😶😶😶😶😶 داداش من خودشو تو اینستا جای دختر جامیزد میرفت مردای زندار و غیرزندار رو از راه بدر می ...

داداش منم 🤦🏻‍♀️

پول هم میگرفته ،شارژ هم از اونا 

بعد خیرات میداد باهاشون،شارژارم میزد به دوستاش 🤦🏻‍♀️

تازه یه مرده بود چهار ساعت دورتر از شهر مابوده،بخاطر این اومده بود شهرمون تا ببینتش چه خانومیه ،اینم گفته بود آرایشگاهم دوستام میفهمن دوس پسر گرفتم زود برگرد برو😐😐😐😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین بهت کمک کن  اما وارد رابطه نشو  ایول به طرز فکرت  به این حرفا هم اهمیتی نده ...

من تو ۲۵ سال زندگیم یبارم وارد رابطه نشدمم..فراااریم ینیا😂😂 

درحال مبارزه با وسواس💜🦋
من یه اکانت پسز داشتم رلمو باهاش چک میکردم بعد یه زنه متاهل عاشقم شده بود ۲ تا بچه داشت بهش میگفتم ا ...

😂😂😂😂😂😂 وای خدااا

. 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱

چه کار بد و زشتی چقدرم با افتخار توضیح میدی

اون دنیا باید جواب پس بدی برای وقتی که ازشون گرفتی احساساتی که ازشون سو استفاده کردی 

وضربه هایی که به زندگیشون وارد شده که تو خبر نداری شاید دلیل خودکشی شده باشی شاید دلیل قبول نشدن در کنکور یا افسردگی شون 

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡

من۱۵سال پیش که مجرد بودم و بچه سن با پسرا پیامکی دوست میشدم اون موقع فقط یاهو مسنجر بود که اونجا دوست میشدم یکیشون تبریزی بود و خرپول یعنی کل شارز گوشیمو اون میداد فک کنم ماهی ۱۰۰تومن به اون زمان برام میزد 

همشونو تلکه کرده بودم

الان از کارما میترسم دوتا پسر دارم🤣گفتم بزرگ بشن حتما براشون توضیح میدم که جنس خرده شیشه دار چجوریه گناهن 

برا اون پسرا هم همش صدقه میدم به نیتشون تا از سرم دور بشه

من تو ۲۵ سال زندگیم یبارم وارد رابطه نشدمم..فراااریم ینیا😂😂 

خوب کاری میکنی ازینایی میبینی هیچ پخی در نمیاد ازشون 

منم با هیچ کس وارد رابطه نشدم ولی با پسر عموم ی سال خورده ای میشه عقدیم من قبل اینکه عقد و خواستگاری بشه و بیاد یکم بهش حس داشتم فقط منتظر بودم بگه من فرزانه رو می‌خوام و گفت چون اونم بهم حس داره خداروشکر 🥰♥️ 

دعا کن زندگیمون از اینی ک هست بهتر و بهتر و بهتر بهتر بشه و خوشبخت تر باشیم😘💋

من۱۵سال پیش که مجرد بودم و بچه سن با پسرا پیامکی دوست میشدم اون موقع فقط یاهو مسنجر بود که اونجا دوس ...

چ خوب حتما توضیح بده😂😂😂😂 از این داستانها خیلی خوشم میاد الهی ک سایتون مستدام

داداش منم 🤦🏻‍♀️ پول هم میگرفته ،شارژ هم از اونا  بعد خیرات میداد باهاشون،شارژارم میزد به دو ...

😂😂😂

واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برای بحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره
چ خوب حتما توضیح بده😂😂😂😂 از این داستانها خیلی خوشم میاد الهی ک سایتون مستدام

ممنون عزیزم 

ولی خوب بلد نبودم هیچ کس هیچ توضیحی درمورد جنس مخالف بهم نداده بود خیلی بچگی کردممم

ممنون عزیزم  ولی خوب بلد نبودم هیچ کس هیچ توضیحی درمورد جنس مخالف بهم نداده بود خیلی بچگی کردم ...

منم اون مواقع خیلی بچگی میکردم و خیلی از کارم پشیمون شدم اون موقعا بعدش ترک کردم این کارو ولی آدم یاد کاراش بیفته خندش میگیره 😂 

یادم بود به مامانم توضیح میدادم اینکارو میکردم قبلنا چون مامانم خیلی پایست همه چی بهش میگم مامانم میگه اگه واقعا پسر بودی سریع برات میرفتم خواستگاری از بس حرفه ای بودی😂

منم اون مواقع خیلی بچگی میکردم و خیلی از کارم پشیمون شدم اون موقعا بعدش ترک کردم این کارو ولی آدم یا ...

دقیقا مامان منم پایه است بهش گفتم میگه کاش بهم میگفتی که یادت بدم گولت نزنن 

که خوب دوستی های من بیشتر راه دور بود