2777
2789
عنوان

یه خاطره از خودم بگم خیلی بیشعور بودم😐😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 72 پست
بچه ها دیروز یه کاربر آقا اومد اینجا درد و دل کرد منم که خیلی راحتم و دلم نازکه همینطور دلداری میداد ...

ولشون کن بابا اصلا جوابشون رو نده از کجا معلوم دروغ نمیگه 

و هم اینکه همه اولش با ادب. و پسر سر ب زیر مودبیه بعدش یه پسر هفت خطی برات در میاد نمیدونی چطوری باهاش دوست شدی از خودم میگم 😂😐

. 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱

توی بیومون قلبای 💜💛💙💚❤تعداد بچه هامون بود مثلا😂یادش بخیر خاطره از ۱۸سالگیم و تباهیم البته ازاین کارا زیاد داشتم و بعضیاش حتی قابل پخش نیست🤣💔

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی بار مخ ی دختره زدم قرار گذاشتم باهاش همزمان خودم جای پسر جا زدم و با ی پسره قرار گذاشتم و ای ...

اه باور یابمیوروم

😶😶😶😶😶😶

داداش من خودشو تو اینستا جای دختر جامیزد میرفت مردای زندار و غیرزندار رو از راه بدر میکرد

واقعا حوصله بحث و جدل ندارم پس اگه میخوای برای بحث ریپلای کنی نکن. چون اونقد خستم که حتی چیدن کلمات پشت سرهم هم ازم انرژی میگیره
من قبل ۲۰سالگیم با عکس داداشم یکبار اینکارو کردم اما رل نزدم فقط تو گروه ها دلبری می کردم😂😂😂

چقد دلم میخواد به داداشت بگمممم🤣🤣🤣

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐
😂😂😂 خب تو چیکار میکردی 

خیلی زیاد میشد در خونه میزدم تو اوج طفولیت صدامم کلفت میکردم میگفتم کنتر برقم😂😂😂😂😂بعد ک درا باز میکردن یه ترقه مینداختم جلو در خونه ولی کیف میداد در حد خداااااا

قوی باش،خدا عاشق بچه پرروهاس😌😌😁
توی بیومون قلبای 💜💛💙💚❤تعداد بچه هامون بود مثلا😂یادش بخیر خاطره از ۱۸سالگیم و تباهیم البته ازاین ...

😂😂😂😂😂😂

ی بار مخ ی دختره زدم قرار گذاشتم باهاش همزمان خودم جای پسر جا زدم و با ی پسره قرار گذاشتم و ای ...

یه کم تخیلی بود

یعنی این همه پیام دادی به پسره و دختره اگر پیامای همدیگرو بخونن متوجه نمیشن؟

بچه ها دیروز یه کاربر آقا اومد اینجا درد و دل کرد منم که خیلی راحتم و دلم نازکه همینطور دلداری میداد ...

میگفتی آویزون دماغته بیا برو تو جیبم😂💔

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...

واااایییی😂😂😂😂 ایولللللل 

ب عنوان شیرینی چی بهت دادن؟؟😉

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐
ولشون کن بابا اصلا جوابشون رو نده از کجا معلوم دروغ نمیگه  و هم اینکه همه اولش با ادب. و پسر س ...

میدونی من اصلا به این چیزا اهمیت نمیدم اصلانم خوشم نمیاد با کسی وارد رابطه شم اصلا، ولی براحتی دوست میشم و کسی حالش خوب نباشه برام مهم نیست مرده یا زن..سعی میکنم کمکش کنم

یه دختر خانم بهم گفت آویزون چون داشتم راحت صحبت میکردم..! آخه چرا باید آویزون کسی شم که حتی نمیشناسمش؟! چرا مردم انقد راحت دل میشکونن من انقد از حرفش جا خوردم و ناراحت شدم که نمیتونم از فکرش بیام بیرون

درحال مبارزه با وسواس💜🦋
خیلی زیاد میشد در خونه میزدم تو اوج طفولیت صدامم کلفت میکردم میگفتم کنتر برقم😂😂😂😂😂بعد ک درا باز ...

حالا با این خوبه من و داداشم دوقلوییم قبلنا ک کلاس پنجم بودیم هیئت مردونه داشتیم قرار بود ناهار درست کنیم مهمونشون کنیم 

کلی برنج داخل این تشتای بزرگ گذاشته بودیم تا بعدا بشوریم منو داداشم ظهری رفتیم تمام برنجارو تمااااااام برنجارو پخش زمین کردیم حتی باورت میشه اینقدر زیاد بود ک حتی بالای در کلی برنج ریخته بود بعدش دیگه دوباره خریدن خود پت و مت بودیم

میدونی من اصلا به این چیزا اهمیت نمیدم اصلانم خوشم نمیاد با کسی وارد رابطه شم اصلا، ولی براحتی دوست ...

افرین بهت کمک کن 

اما وارد رابطه نشو 

ایول به طرز فکرت 

به این حرفا هم اهمیتی نده هر کسی ک ببینی باید ی عیب دربیاره از طرفش