2777
2789
عنوان

بین بچه هاتون چندسال فاصله سنی هست ..؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 41 پست
سه سالگیش اقدام کن بنظرم بدترین فاصله زمانیه که بچه اول کلاس اول باشه و اون بچه زیر یکسال و نیم باشه ...

ممنون از راهنماییت   

دنیا مو دامه،مقدسه جای ری تیامه،أر کفر نبوخدامه ...دردت بجونم مادر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه چرا ؟؟؟

بچم دوقلو بود 

از وو طبقه طبقه افتادم 

یکیشون قلبش وایساد ،ضربه مغزی شد 

داشتم صدای پر هیجان و استرس اور دکترا رو میشنیدیم میگفتن قلبش نیزنه 🙃💔 اون دومی رو نجات بدید 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
عزیزم خداحفظشون کنه

ممنون عزیزم

الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»‏‏‏وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌
بچم دوقلو بود  از وو طبقه طبقه افتادم  یکیشون قلبش وایساد ،ضربه مغزی شد  داشتم صدا ...

وای عزیزم خدا بیامرزتشون 

قلبم درد گرفت

الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»‏‏‏وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌

من خودم مجردم ، ولی به نظرم بچه ها شیر به شیر باشن سخته ، اگر بینشون ۳ یا ۴ سال اختلاف سنی باشه خوبه 

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

۳دقیقه😄

ای جانم دو قلو هستن

حدا حفظشون کنه برات😘

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !