2777
2789
[QUOTE=255088652]میترسه گم شی؟ یا بخورنت؟ مگ ب حرف اونه کارتشو بردار خودت برو همبن فردا صبح[/QUO این ...

زنگ بزن با مادر خودش برو. الکی بگو خونریزی کردم دکتر گفته جواب ازمایشتو بیار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب زایمانمه گلی هنوز نرفتم...نی نی سایت از یه هفتست زده تبریک👌😁

امشب  

مگه سزاریان میکنی

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

این دیگه از اون حرفاست !! نمیذاره برم !!! دوست نداره برم ..!

ایشون خیلی غلط میکنن دور از جون بقیه دوستان 

بعدشم شما که نمیتونی از پس مسولیت های خودت بر بیایی بدون گذشتن از مرحله عالیجناب شوهر ، چطور پس فردا میخوای یه آدم دیگه رو تعلیم و تربیت کنی اخه !!!

نگید ربطی نداره چون جواب نمیدم, سر تا سرش ربطه  (سر کارم و وقت ندارم )

ای خدااااااااا🤐🤐

منم یه یه تامن پول دادم اخرش همه چیم نرمال بود

خدا رو شکر که برای شما نرمال بوده ولی متاسفانه برای بعضیا هم نرمال نیست و تنها راه فهمیدنش هم همین آزمایش هاس . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
این دیگه از اون حرفاست !! نمیذاره برم !!! دوست نداره برم ..! ایشون خیلی غلط میکنن دور از جون بقیه د ...

شوهرم هیچ جا منو نمیبره نه مهمونی نه بیرون نه تفریح نه گردش آنقدر تو خونه موندیم خسته شدم بخدا افسرده شدم با دوتا بچه کوچک بازم باردارم 

مادرش اینجا نیست ازشون متنفرم 

مهم نیس متنفر باشی مهم اینه ک کازت راه بیافته. اون نه یکی دیکه اصن خودش... بگو لک بینیدارم دکتر زنگ زدم مطبش گفت با جواب آز بیا . خطرناکه

وا غلط میکنه نه میبره نه میزاره بری؟زنگ بزن باباش بیاد خونتون صحبت کن با باباش بعدم اون بگه نمیذارم ...

همون از اول زبون نداشتم الان همه بهم ظلم میکنند تحقیرم میکنند حسرت یه مسافرت به دلم مونده بخدا هرروز کارم گریه هست خانواده شوهرم باهام دعوا کردن هرچی از دهنشون درآمد بهم گفتند بخاطر اونا شوهرم منو زد هیچ وقت نمیبخشم