2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه بیش فعال دارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 129 پست
بخدا که ظلم در حقش میکنی بهش ندی  من یکی از پسرام بیش فعاله درساشم اصلا خوب نیس مشکل عدم توجه ...

اره دکترم همین و میگه.دارو چی میدید؟عوارضش چیه؟من ی مدت خیلی دعواش میکروم و سرزنشش میکردم...الان میگم ی مدت خودمو عوض کنم شاید اینم بهتر بشه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه کرد دارو داد؟مگه دارو بده؟سرترالین و هالوپریدول

نه اینارو نداد.

رتالین داد

دندوناشو خراب کرد به شدت هم وابستگی میاره یه مدت نبود این قرص کلا زمینو آسمونو گره میزد 

شیخ رجبعلی خیاط:تمام نور معنوی و فیوضات که انسان از عبادات و زیارات کسب میکند با نیشی که به وسیله زبان به دیگران میزند نابود میشود.

حتما داروشو بده یه مدت بگدره بهتر میشه و نیاز به دارو نداره خواهر زادم درست همین علائمو داره دارو مصرف میکنه عالی شده کاراییش تو درس خیلی خوب شده خودش اروم و اضطرابش کمتر 

چرا در حقش ظلم میکنی اضطراب و استرس کلا زندگیشو مختل میکنه و میدونم که طب سنتی هم کاری نمیتونه براش بکنه چون دیدم

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
پسر منم ۴سال و نیمه،حس میکنم توجه و تمرکز نداره میخام بدونم علایم چی هست 

دختر من اصلا تا قبل مدرسع علائم خاصی نداشت..فقط خوابش خیلی بدبود تو خواب حرف میزد گریه میکرد و خیلییی شیطون بود اما فوق العاده باهوش تا دلت بخواد شعر حفظ بود کلاس زبان میرفت مسئولیت پذیر...اما خب مثلا خیلییی بچه های کوجیک و بغل میکرد خیلیییی قدرت بدنی بالایی داشت بچه ای نبود با ی ذره درد دهنشو باز کنه...اما از وقتی رفنه مدرسه احساس میکنم حواسش زود پرت میشه،زود عصبی میشه،نقطه گاهی یادش میره بذاره برا کلمات،ریاضی یکم پیچیده بشه میمونه..‌اعتماد به نفس نداره

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
حتما داروشو بده یه مدت بگدره بهتر میشه و نیاز به دارو نداره خواهر زادم درست همین علائمو داره دارو مص ...

واقعا کاری نمیکنه؟میترسم وابسته بشه به داروها مجبور باشه همیشه بخوره...ی هفتس کارم فقططط گریس

اره دکترم همین و میگه.دارو چی میدید؟عوارضش چیه؟من ی مدت خیلی دعواش میکروم و سرزنشش میکردم...الان میگ ...

با تغییر دادن خودت هیچی درست نمیشه و اینم بدون چند سال دیگه خودتم بیمار میشی من دیر اقدام کردم و الان خودمم دارو مصرف میکنم پسر بیش فعالم قرص ریتالین داده برای درسش و اون یکی پسرم کلرودیازپوکساید و فلوکستین 

بخدا من خودم چقدر آرامش گرفتم خود بچه هام چقدر آرامش دارن 

ریتالین عوارض داره مثلا اشتها کم میشه ولی منفعش میکنه باعث میشه تمرکزش بالا بره و درساش خیلی بهتر میشه

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره
نه طب سنتی واسه این چیزا فایده نداره

شنیدم اگه طبعش عوض شه بهتر میشه

شنیدم دارو ها بعد یه مدت تأثیر بدی روی بعضی بچهها گذاشته

عزیزم شما با شنیدن داری نسخه میپیچی ؟از دکتر بیشتر حالیته؟مطمئنا بچه ای با این شرایط ندیدی که به این راحتی داری میگی دارو نده 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
دختر من اصلا تا قبل مدرسع علائم خاصی نداشت..فقط خوابش خیلی بدبود تو خواب حرف میزد گریه میکرد و خیلیی ...

پسر من تاخیرکلام داره،بعضی شعرا کامل بعضی نصف نیمه یاد میگیره گزاشتم مهد زیاد حواسش تو کلاس نیست 

با تغییر دادن خودت هیچی درست نمیشه و اینم بدون چند سال دیگه خودتم بیمار میشی من دیر اقدام کردم و الا ...

دکتر گفت چون اضطرابش بالاس الان نمیتونم بهش ریتالین بدم...سرترالین داده و هالوپریدول....سه ترمه کلاس توجه و تمرکز میره مربیش گفت بیش فعالی انچنانی نداره و فقط هیجاناتش خیلی بالاس که با ورزش کنترل کن.نمیدونم به قران کلافم