2777
2789

کیمیا حسینی واقعا خوشگله  خیلی خب ولی  همیشه دوستاش عکساشو استوری می کنن زیباترینم فرشته عروسک زیباترین دختر ایران ولی خیلی برام جالبه یکی اینکه اون اصلا ب دوستاش نمیگه خوشگل و اون بلاگرام از زیبایی بقیه دوستاشون تعریف نمی کنن ب هیچ وجه ولی الان ک ایرانه همش دوستاش عکسش رو استوری می کنن چرا انقد خوشگلی 

تا حالا ندیدم یه دختر از زیبایی ی دختر انقد تعریف کنه

عکسشم میذارم الان

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

مایه خالن عزیزم 

البته من که نمیشناسم ولی اگر معروفه مایه خال زیاد باید داشته باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایه خالن عزیزم البته من که نمیشناسم ولی اگر معروفه مایه خال زیاد باید داشته باشه

آخه اونا از کیمیا خیلی پولدار ترین ب اندازه کافی ام فالوئر دارن کیمیا هیچ سودی نداره براشون

ولی اولین کسی ک دیدم همش از ازیبایی اش تعریف می کنن باورت نمیشه همشون فقط عکس ایشون رو استوری می کنن به بقیه نمیگن خوشگل

بعد ایشون حتی عکساشونو نمیذاره پیج خودش

اکثر بلاگرا فیلتتر و افکت دارن 

حتی بعضی فیلترا و افکتها خیلی طبیعین ولی چهررو تغییر میدن 

ساده نباشید 

میخوان به زنا حس بی ارزشی بدن 

از همین سادگی‌مردم به خواسته هاشون میرسن 

آخه اونا از کیمیا خیلی پولدار ترین ب اندازه کافی ام فالوئر دارن کیمیا هیچ سودی نداره براشونولی اولین ...

شاید پولی چیزی میده بهشون در ازای تبادل این تعریفا رو میکنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شاید پولی چیزی میده بهشون در ازای تبادل این تعریفا رو میکنن

نه خودش تو سایت tc candler  چند دوره شد زیباترین زن 

واقعا هم خوشگله ولی دلیل این همه استوری راجبش رو نمی فهمم

اکثر بلاگرا فیلتتر و افکت دارن حتی بعضی فیلترا و افکتها خیلی طبیعین ولی چهررو تغییر میدن ساده نباشید ...

آره دقیقا

نه خودش تو سایت tc candler چند دوره شد زیباترین زن واقعا هم خوشگله ولی دلیل این همه استوری راجبش رو ...

خب واقعا دوسش دارن شاید

چرا که نه

من زیاد دیدم بلاگرها از هم تعریف کنن با همین کلماتی که گفتی. کاسبی شون از راه دیده شدن دیگه باید برا ...

آخه کیمیا نیاز ب تعریف نداره تو سایت tc candler  چند بار شد زیباترین

ولی تو نمی دونی چقد افراطی راجبش استوری میذارن یکی دو تاهم نه زیااااد