2777
2789

الهی هرکی عاشقه به عشقش برسه

هرکی مریض داره خد بهش سلامتی بده

هر کی خونه نداره خدا بهش خونه بده

هرکی بچه نداره خدا بهش فرزند سالم و صالح بده

الهی هر کی هر حاجتی داره بهش برسه

دعا در حق همدیگه زودتر مستجاب میشه 

برای هم صلوت بفرستیم و همدیگه رو لایک کنیم❤

بسم الله...

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

الان اینجا دارن اذان میگن ب حق این وقت اذان همه حاجت روا بشن صلوات فرستادم عزیز دلم❤💚

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله الرّحمن الرّحیم 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّلْ فَرَجَهُم🌞🌞

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّلْ فَرَجَهُم💝💝

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّلْ فَرَجَهُم🥰🥰

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّلْ فَرَجَهُم♥️♥️

💕اللّهُمّ عَجّلْ لِوَلیّکَ الفَرج💕

ان شاءالله حاجت روایی همه 

تویی تنها امیدم یا رب❤

اللّهُمَّ عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

میشه برای آرامش و خوشبختیم حمد و توحید بخونین؟ 

دعا کنین به حق امام حسین اونی که آتیش انداخت به زندگیم  تاوان بده به زودی 🤲🏻 

خوندین لایک کنین منم میخونم براتون 🌹

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

سلام خدا خیرتون بده 

امضام لطفا

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

میشه هر کی این پست رو دید واسه سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان عج  و سلامتی خودم و خانوادم و رسیدن به حاجتم صلوات بفرسته؟؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚