2777
2789
عنوان

دلم گرفته🥲

267 بازدید | 37 پست

به عشقم گفتم بره دنبال زندگیش بره دنبال کسی که دوسش داره🥲خودم چند وقتیه که خیلی حالم خرابه😔😔یه ماه پیش بهم گفت که عشق قدیمیش با یه بچه از شوهرش طلاق گرفته بهم گفت که دختره بچه رو داده به شوهرش من با اینکه میدونستم دیونه وار هنوزم دوسش داره عاشقش شدم 🥺😭بهش گفتم که بره دنبال عشقش بهم گفت که دوسش نداره بهم گفت که بدون تو دنیا رو نمیخوام ولی نمیدونم چرا حسم میگه دوسش داره هنوزم این فکرا دیونم کردن😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بهش بگیییی برو دنبال عشقت این کارت فق تورو اذیت میکنه تو باید خودتو براش پررنگ تر میکردی جای اونو براش جوری پر میکردی ک بهش فکر نکن تو رفتی راس راس بهش گفتی برو پیش عشقت اگ واقعا دلش پیش اون بود خودش بهت میگف دلم میخوادش 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
چرا بهش بگیییی برو دنبال عشقت این کارت فق تورو اذیت میکنه تو باید خودتو براش پررنگ تر میکردی جای اون ...

اون لحظه انقدر حالم بد بود فقط این به ذهنم اومد عشقه و دیونگیش🚶‍♀️💔