2777
2789
عنوان

هزینه نوزاد

849 بازدید | 50 پست

شب خوش 

دوستان هزینه ماهانه نوزادی که تنها از شیر خشک تغذیه می‌کند چقدره؟ 

هزینه پمپرزش چی؟ 

شما چطور پمپرز میخرین کارتنی یا بسته بسته 

مارک شیر خشک و کشور سازنده اگه ازش عکس دارین 

مارک پمپرز 

کلا تجربیاتتون رو میخوام بدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پمپرز اسم برند هست

اسمش پوشکه🙂

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
پمپرز ینی مای بیبی؟؟😐

دوتاش برند هست

پوشک منظورشون هست

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
پمپرز ینی مای بیبی؟؟😐

نه پمپرز یه مارک ولی گرووووووونه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

حدودا ۶۰۰ پول پوشک

شیر خودمو میخوره

ماهانه حدود ۲۰۰ آهن و مولتی

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)

سلام شش ماه اول تقریبا دوسه روز یک شیر خشک وپوشک اگر شکم روش نگیره شیر خشک بستگی داره حساسیت داشته باشه یا نه که قیمت هاش از ۲۸ تا ۱۸۰ بستگی به بودجه خودتون داره من مای بیبی سایز ۶ الان ۱۵۵ میخرم