2777
2789
عنوان

آزمون شهری رانندگی

1388 بازدید | 39 پست

دوستان من ایین نامرو قبول شدم حالا ۳شنبه ازمون شهری دارم

کسایی ک گواهی نامه دارن امتحانش سخته؟چ چیزاییو بیشتر امتحان میگیرن ؟ب چیا گیر میدن؟کلا نکاتش چیه ب چی حواسم باشه بهم بگید و اینکه این قضیه با اجازه گفتن ب افسر چیه؟ینی باید هرکاری کردی بگی بااجازه؟🤔 و افسر میگه کی دنده عوض کنی و اینا؟

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ام راحته

فقط قبلش  یه سوال و پرس و جو بکن افسر گیر نباشه

اگه بود یه روز دیگه با یه افسر  دیگه برو

دوبل و دوفرمون و ...

بستگی به افسر داره

مثلا به من گفت یه دوبل بزن  همین و دو ثانیه هم نشد گفت برو  قبولی

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

سخت گیری که خـــــــیلی... 

بیشتر پارک دوبل می گیرند اصلا استرس نداشته باش چون خودش باعث میشه رد بشی و اگه افسر بفهمه استرس داری ردت میکنه توکل به خدا کن موفق میشی

الحمد لله کما هو اهله

به پل ها حواست باشه مثلا گف فلان جا پارک کن دیدی پل هست بگو پل هست نمیشه یا مثلا برای خطوط ممتد برای دور زدن اجازه بگیر 

کاری که دوست نداری با خودت بشه رو با بقیه نکن....دنیا پر از حساب کتابه....!!!!!💯♻️

سختی وآسونیش بستگی به افسر داره.از منشی اموزشگاهتون بپرس افسر این هفته کیه واخلاقش چطوریه مثلا رو چی حساسه.کلا اگه استرس نداشته باشی وهول نکنی قبولی.چیزی خارج از کلاسهایی که رفتی نمیخوان.اکثرا پارک دوبل براشون مهمه

به پل ها حواست باشه مثلا گف فلان جا پارک کن دیدی پل هست بگو پل هست نمیشه یا مثلا برای خطوط ممتد برای ...

اهااااااان اگ یادم باشه و بمونه

خیلی ام راحته فقط قبلش  یه سوال و پرس و جو بکن افسر گیر نباشه اگه بود یه روز دیگه با یه افسر ...

عههههه میشه نرم ینی این هفترو 

تو خیلی خوش شانسی دگ😂ازتو دور دو فرمان گرفت یا تک فرمان؟

برا من گف رو پل پارک کن گفتم ن . گفت پارک کن گفتم نه گف نگه دار گف حالا اول دنده خلاص میکنی یا دستی بالا میکشی🤣🤣 خیلی اینطوری بهم گیر داد دور دو فرمون گرف 

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس      
سختی وآسونیش بستگی به افسر داره.از منشی اموزشگاهتون بپرس افسر این هفته کیه واخلاقش چطوریه مثلا رو چی ...

خیییِللللیییی هوووووول میشم خیلی 🙄