2777
2789
عنوان

جملات ناب و مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 14138 بازدید | 507 پست
مثل گندم باش.. زیرخاک می کنندت باز می رویی و پرتر زیر سنگ می برندت آرد میشوی و پربهاتر آتشت میزنند نان میشوی و مطلوب تر به دندان می جوندت جان می شوی ونیرومندتر... این یعنی زندگی..
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
✳️ زمان شما محدود است، بنابراین آن را با زندگی به سبک دیگران هدر ندهید. ✳️ اجازه ندهید زمزمه‌های دیگران باعث شوند تا صدای درونی خود را نشنوید. ✳️ از همه مهم‌تر، شجاعت این را داشته باشید که به حرف دل خود و یافته‌های درونی خود عمل کنید. ✳️ آنها به خوبی می‌دانند که شما دوست دارید چه کاری انجام دهید. همه چیزهای دیگر در درجه دوم اهمیت قرار دارند. استیو جابز سخن بزرگان
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر زمانی در دلت نسبت به کسی احساس عصبانیت و نفرت کردی و خواستی تلافی کنی، یکی از بهترین راههای تلافی کردن این است که سعی کنی مثل او نباشی. مارکوس اورلیوس
متنی زیبا از پرفسور شمس الدینی استاد دانشگاه کالیفرنیا: برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است آنانکه میفهمند عذاب میکِشند و آنانکه نمیفهمند عذاب می دهند مهم نیست که چه "مدرکی" دارید مهم اینه که چه "درکی" دارید مغزِ کوچک و دهانِ بزرگ میلِ ترکیبیِ بالایی دارند کلماتی که از دهانِ شمابیرون می آید ویترینِ فروشگاهِ شعورِ شماست پس وای بر جمعی که لب را بی تامل وا کنند چرا که کم داشتن و زیاد گفتن مثلِ نداشتن و زیادخرج کردن است! پس نگذارید زبانِ شما از افکارتان جلو بزند یادمان باشدکه: "حق الناس " همیشه پول نیست! گاهی "دل" است... دلی که: باید بدست می آوردیم ونیاوردیم! دلی که: باید می دادیم و ندادیم! دلی که: شکستیم و رهاکردیم! دلهای غمگینی که: بی تفاوت از کنارشان گذشتیم! خدا ازهرچه بگذرد ازحق الناس نمی گذرد. ❗️حواسمان باشد که: _ ﺑﺎ "ﺯباﻥ "ﻣﯿﺸود ﻣﺴﺨﺮﻩ ﮐﺮﺩ _ ﺑﺎ ﺯباﻥ ﻣﯿﺸود ﺭﻭﺣﯿﻪ ﺩﺍﺩ _ ﺑﺎ ﺯباﻥ ﻣﯿﺸود ﺍﯾﺮﺍﺩﮔﺮﻓﺖ _ با ﺯباﻥ ﻣﯿﺸود ﺗﻌﺮﯾﻒ ﮐﺮﺩ _ ﺑﺎ ﺯباﻥ ﻣﯿﺸود ﺩﻝ ﺷﮑﺴﺖ _ با ﺯباﻥ ﻣﯿﺸود ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩ _ ﺑﺎ ﺯباﻥ ﻣﯿﺸود ﺁﺑﺮﻭ ﺑﺮﺩ.💚
حسین پناهی: دلم میسوزد وقتی میبینم توی شهرداری حقوق آنهایی که جدول حل می کنند ، بیشتر از آنهایی است که جدول تمیز می کنند !!!؟ سقف خانه ی ما سوراخ است،، ولی در عوض مناره های مسجدِ خالی سر به فلک کشیده است..،، همسایه مان هر ساله مکه میرود،، میگوید خدا طلبیده خدایا،،، خسته نمیشوی از قیافه تکراریَش؟؟ دوستانت چه قیافه های خاصی دارند ...،، ریش،، تسبیح،، سجاده،، با اسمت چه احترامی دارند . . . اگـــــر دوست بی ریش و تسبیح قبول میکنی،، ما هم هستیم . . .!!! اینجا میگویند برو دعایت را به فلانی بگو،،، پیش خدا آبرو دارد، شاید دعایت پذیرفته شود . . . ⚡ خدایا نگو که پارتی بازی به عرش هم رسیده!!!! من به این جماعت دیوانه کـافر شده ام فقط تورا میشناسم و بس... مقدس ﺗﺮﯾﻦ ﻣﮑﺎﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﻧﻪ ﮐﻌﺒﻪ ﺍﺳﺖ ﻧﻪ ﻭﺍﺗﯿﮑﺎﻥ ﻧﻪ ﺑﯿﺖﺍﻟﻤﻘﺪﺱ ﻧﻪ ﺗﺒﺖ ﺑﻠﮑﻪ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭ ﺣﺮﻣﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ مرا به کعبه چه حاجت طواف می کنم “مادر و پدری " را که برای لمس دستانش هم وضو باید گرفت!
hadi: کلامی از شیخ بهایی آدمی اگر پیامبر هم باشد از زبان مردم آسوده نیست، زیرا : اگر بسیار کار کند، می‌گویند احمق است ! اگر کم کار کند، می‌گویند تنبل است ! اگر بخشش کند، می‌گویند افراط می‌کند ! اگر جمعگرا باشد، می‌گویند بخیل است ! اگر ساکت و خاموش باشد می‌گویند لال است ! اگر زبان‌آوری کند، می‌گویند ورّاج و پرگوست ..! اگر روزه برآرد و شب‌ها نماز بخواند می‌گویند ریاکاراست ! و اگر نکند میگویند کافراست و بی‌دین ..! لذا نباید بر حمد و ثنای مردم اعتنا کرد و جز ازخداوند نباید ازکسی ترسید. پس آنچه باشید که دوست دارید. شاد باشید ؛ مهم نیست که این شادی چگونه قضاوت شود.
زن و شوهر پس از 11 سال ازدواج صاحب فرزند پسری شدند. آن دو عاشق هم بودند و پسرشان را بسیار دوست داشتند. فرزندشان حدوداً دو ساله بود که روزی مرد بطری باز یک دارو را در وسط آشپزخانه مشاهده کرد و چون برای رسیدن به محل کار دیرش شده بود به همسرش گفت که درب بطری را ببندد و آنرا در قفسه قرار دهد. مادر پر مشغله موضوع را به کل فراموش کرد. پسر بچه کوچک بطری را دید و رنگ آن توجهش را جلب کرد به سمتش رفت و همه آنرا خورد. او دچار مسمومیت شدید شد و به زمین افتاد. مادرش سریع او را به بیمارستان رساند ولی شدت مسمومیت به حدی بود که آن کودک جان سپرد. مادر بهت زده شد و بسیار از اینکه با شوهرش مواجه شود وحشت داشت. وقتی شوهر پریشان حال به بیمارستان آمد و دید که فرزندش از دنیا رفته رو به همسرش کرد و فقط سه کلمه بزبان آورد. فکر میکنید آن سه کلمه چه بودند؟ شوهر فقط گفت: "عزیزم دوستت دارم!" عکس العمل کاملاً غیر منتظره شوهر یک رفتار فراکُنشی بود. کودک مرده بود و برگشتنش به زندگی محال. هیچ نکته ای برای خطا کار دانستن مادر وجود نداشت. بعلاوه اگر او وقت میگذاشت و خودش بطری را سرجایش قرار می داد، آن اتفاق نمی افتاد. هیچ دلیلی برای مقصر دانستن وجود ندارد. مادر نیز تنها فرزندش را از دست داده و تنها چیزی که در آن لحظه نیاز داشت دلداری و همدردی از طرف شوهرش بود. آن همان چیزی بود که شوهرش به وی داد. گاهی اوقات ما وقتمان را برای یافتن مقصر و مسئول یک روخداد صرف می کنیم، چه در روابط، چه محل کار یا افرادی که می شناسیم و فراموش می کنیم کمی ملایمت و تعادل برای حمایت از روابط انسانی باید داشته باشیم. در نهایت، آیا نباید بخشیدن کسی که دوستش داریم آسان ترین کار ممکن در دنیا باشد؟ داشته هایتان را گرامی بدارید. غم ها، دردها و رنجهایتان را با نبخشیدن دوچندان نکنید. اگر هرکسی می توانست با این نوع طرز فکر به زندگی بنگرد، مشکلات بسیار کمتری در دنیا وجود می داشت. حسادت ها، رشک ها و بی میلی ها برای بخشیدن دیگران، و همچنین خودخواهی و ترس را از خود دور کنید و خواهید دید که مشکلات آنچنان هم که شما می پندارید حاد نیستند.
در زندگی مشکلات بزرگ نیست که به آدم با اراده احتیاج دارد بلکه به نظرم در یکروز با خنده به استقبال مشکلات کوچک رفتن، واقعا احتیاج به عزم و اراده دارد. من هم سعی میکنم چنین اراده ای را در خود به وجود بیاورم. میخواهم به خودم تلقین کنم که زندگی فقط یک بازیست و من باید تا آنجا که میتوانم ماهرانه و درست آن را بازی کنم. چه در این بازی ببرم و چه ببازم، در هر حال شانه ها را بالا می اندازم و می خندم ...خوشی های بزرگ زیاد مهم نیستند مهم این است که آدم بتواند با چیزهای کوچک خیلی خوش باشد... جین_وبستر

دوست داري گند بزني به زندگيت ؟؟

به حرف همه اهميت بده ، اين راه حلشه !!

تا حالا به رهبر ارکستر دقت کردید؟؟

پشتش رو به همه میکنه و با تمام وجودش کارشو انجام میده …

یه وقتایی تو زندگی،

باید پشتتو به همه کنی و با تمام وجودت؛ کاری که درسته رو انجام بدی.

مطمئن باش آخرش همه به احترامت بلند میشن و تشویقت میکنن …

صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیزدر زمان خودش رخ میدهد .باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند ، در ...

این جمله رو با همه وجودم درک کردم و وقتی زمانش میرسه بهترین حال دنیارو داری

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
متنی زیبا از پرفسور شمس الدینی استاد دانشگاه کالیفرنیا: برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست ...

👍

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم