قلب_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 683 عنوان امروز نامزدم سرشو کوبید ب درمون خون اومد 416 بازدید | 9 پست 😭😭تو شکمامروز رفتم تولد پسر دوستم منم ب نامزدم اس داده بودم ک میرم تولد میدونستم نمیزاره گفتم با دخترخالم میرم الکیاونجا زنگ زد گفت چرا اس دادی ولی زنگ نزدی من هول کردم فهمید دروغ گفتم😭😭البته ما چن وقت دیگه عقدمونههستین بگم بقیشو خدا به دلی که پر از نور باشه،معجزه میده🕊️ 1401/07/22 | 23:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahram882 عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 34799 تقصیر خودت بوده دروغ گفتیهمیشه راستشو بگو اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
دخترک_دیوانه عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 379 همین الان جدی و سالم جلو برو تا بعد ب مشکل نخوری از دریا آموختم هر کس از حدش گذشت غرقش کنم...✌
قلب_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 683 بعد من برگشتم خونه زود اومده بود الا دم در درو باز کردم گف چرا دروغ گفتی بعد سرشو کوبید به درمون😭😭من ترسیدم گریه کردم مامانم زود اومد درو بستیم نزاشتیم دیگ حرف بزنه خدا به دلی که پر از نور باشه،معجزه میده🕊️
قلب_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/25 تعداد پست: 683 بعد زنگ زد به مامانم گلی گفت غلط کردم اشتباه کردم ولی مامانم عصبی بود میگف بچمو ترسوندی قط کن برم پیش دخترممن از پنجره نگاش کردم دیدم خون اومده از سرش طاقت نیوردم رفتم دم در دستمال کاغذی گذاشتم روش 😭😭همه جا خون بود جلو در بعدم بدون هیچ حرفی رف خدا به دلی که پر از نور باشه،معجزه میده🕊️
منودوتادخترام عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 2680 ازین الکی غیرتیاس ک اعتقادشون اینه جایی نری با هیچکی حرف نزنی روزی صدبار چکت کنه؟ تا عقد نکردی تجدید نظر کن شکاک هم هست صد در صد
کنکورآخر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 1868 کاش حرف مادرتو گوش داده بودی خونه میموندی .الان این رفتار میشه عادتش که تو رو به این وسیله بترسونه .