2777
2789

خیلی دوسش دارما ولی خیلی دیگه چیزایی که معمولیو هم تعریف میکنه یه کیک ساده درست میکنه که مثلا اصن پف نمیکنه در برابر کیکای من ولی تعریف میکنه اونروز داداشم بهش گفت موهات چقد بلنده بعد داداشم به من گفت چرا موهای تو انقد نیس در صورتی که مال من تا نزدیکای کمرمه مال اون تا باسن بعد از قصد برگشته میگه الان بافتم کوتاه شده وگرنه خیلی بلند تره مثلا میگه من خیلی خوشگلم من خیلی نازم من بهترین کفشارو میخرم اونروز جلوی پارتنر من برگشته میگه گوشی من از خون شما گرون تره یعنی دیگه روانی شدم چیکار کنم به نظرتون؟

تازه میگه من اعتماد به نفس ندارم بعد ازونور میگه من بهترین فرصتارو دارم دوست دارم به همه پسرا جواب نه بدم مامانش برگشته بهم میگه شوهر دختر من باید کارخونه دار باشه تازه هنوز ۱۷ سالشه اصن دیگه نمیکشم ولی خب دوسشم دارم خدایی یا بابام همش ازش تعریف میکنه اونروز بابام برگشته بهش میگه چقد تو مرتب غذا میخوری پشمام ریخته بود ازونور مامانش میگفت آره همه میگن خیلی مرتب و تمیز غذا میخوره یعنی چی خدایی مگه ما کثیفیم  😭🤣

از نظر اونا من خیلی زشتم😐🤣

محل سگ بهش نده 

توجه میخواد تشنه توجه هست داره گدایی توجه میکنه 

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خود شیفته های خود پسند 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بی اعتماد بنفسه خوب 

دنبال تایید شدن از دیگرانه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

این چقدر شبیه خواهره منه.مدام در حال اینکه خودشو به دیگران ثابت کنه یا استعدادهاش و تواناییاشو بزرگ جلوه بده.مدام هم در حال تعریف کردن از خودشه.اینطوری ادما کلافه میشن از ارتباط برقرار کردن.البته این دوستت سنش خیلی کمه خواهر من جای مادرش حساب میشه

الان مشکلش چیه؟حتما تعریفیه دیگه وگرنه بقیه نمیگنشماهم از خودت تعریف کن مشکلی نداره

منم میگم خوشگله آره ولی از همه چی تعریف میکنه کلافه شدمممم مثلا برگشته میگه من بهترین املت دنیارو درست میکنم در صورتی که واقعا خوشمزه نیس😭😂

منم میگم خوشگله آره ولی از همه چی تعریف میکنه کلافه شدمممم مثلا برگشته میگه من بهترین املت دنیارو در ...

😂

والا بنظر من این مدلی بهتر از اینکه ادم خود تخریب باشه

مثلا من خودم انقد خود کم بینمو خود تخریب بودم در صورتی که واقعا تو یه سری چیزا خوب بودم و هستم

یکی بهم بگه خوشگلی تا ثابت نکنم اون از من خوشگل تره من خیلی معمولیم ولش نمیکنم

یا یه چی درست کنم همه بگن خوشمزه ست من میگم نههه بابا خیلی هم تعریفی نیست

خداروشکر الان دارم رو خودم کار میکنم خیلی بهتر شدم

نمیشه آدمای اطرافو عوض کرد بهتره هر کس رو خودش کار کنه  رفتار بقیه هم براش مهم نباشه