2777
2789
عنوان

چی کار کنم لاغر بشم

272 بازدید | 11 پست

سلام خانم ها من سی کیلو اضافه وزن دارم قبلا ی زره‌ چاق میشدم سریع رژیم و ورزش میگرفتم‌ و لاغر میشدم الان نمیتونم تا ظهر دووم بیارم و رژیمو میشکنم زود ضعف میکنم رژیم غذایی هم دارم ولی مثل قبلا دیگه نمیتونم اخه ضعف شدید میکنم ی راهنمایی دیگه هم میخواستم میخوام واسه ارشد هم بخونم اما وقتی ورزش میکنم بازم ضعف زیاد دارم و نمیتونم درس بخونم ب نظرعون چی کار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم رژیم درمانی پیش یه دکتری واقعا جواب گرفتم  طی دو ماه و نیم ۱۳ کیلو کم کردم

سیزده کیلو خیلی زیاده شکم من افتادگی داره بعد زایمان اگه ب این سرعت کم کنم حتما پوستم شل میشه من اگه بتونم ماهی سه کیلو کم کنم راضیم

سیزده کیلو خیلی زیاده شکم من افتادگی داره بعد زایمان اگه ب این سرعت کم کنم حتما پوستم شل میشه من اگه ...

اصلا پوستمم شل نشده 

رژیمم نمیگیرما اما به اندازه از هرچیزی که دلم میخواد میخورم 

درواقع روشش یه سبکی از زندگیه 

اصلا پوستمم شل نشده  رژیمم نمیگیرما اما به اندازه از هرچیزی که دلم میخواد میخورم  درواقع ...

اسم دکترتون چیه کدوم شهر؟

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰