2777
2789
عنوان

قرص ضدبارداری کمککککککک

107 بازدید | 14 پست

من از روز اول پریودی شروع کردم قرص کنتراسپتیو تری فازیک

خب همه جا نوشته از روز هشتم دیگه جلوگیری میشه  نیاز به کا ن د و م و اینا نیست

باز بعضی جاها میگن بسته اول تاثیری بر جلوگیری نداره 

میشه کمکم کنید بگید کدوم یکی صحیحه?

اگه تازه شروع گردی تا دوماه باید یه روش جلوگیری دیگه داشته باشی

تو آهنگ هایی هستی که گوش میدی،تو اشک هایی هستی که در تنهایی خودت میریزی ؛تو تمام تجربه هایی هستی که در زندگی لمسشون کردی و تمام اتفاقاتی که در تنهایی خودت تجربه و حسشون کردی، تو‌تمام انتخاب ها و‌ همه اتفاقات تلخ و شیرین زندگیت هستی و با همه اینها در کنار هم جذاب و دوست داشتنی میشی🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر پریودت منظم باشه، همینجوری بدون قرص هم تا روز ۸ احتمال بارداری نیست

اما میگن یکی دو ماه اولی که قرص مصرف می‌کنی، یه راه جلوگیری دیگه هم داشته باشید بهتره

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
چه مسخره س پس خب چرا همه جا نوشته بعد یک هفته ایمنی بارداری داره ینی اطلاعات خوده قرص اشتباهه درع ...

ببین کلا کاندوم رو همیشه استقاده کن چون هم قرص ممکنه احتمال خطا داشته باشه

هم اینکه بیماری منتقل نمیشه اینجوری و خیالت صد در صد راحته

ببین کلا کاندوم رو همیشه استقاده کن چون هم قرص ممکنه احتمال خطا داشته باشه هم اینکه بیماری منتقل نم ...

نه بابا اخه ما با طبیعی هم مطمین کار میکردیم پنج ساله طبیعی و کاندوم داشتیم 

الان شوهره میگه از جلوگیری با اینا خسته شدم نمیخاد کلا جلوگیری کنه وگرنه که قرص نمیخوردم😧

۱۰روز برای چه قرصی؟ قرصها باهم فرق دارن اخه بعضیا ۱۰روز بعضیا یک هفته بعضیا یکماه

دزوسپتیو.گفت تو پیشگیری با قرص ده روز اول یه روش دیگم باید استفاده شه دیگه نمیدونم منظورش کلی بود یا فقط قرص من

اگر پریودت منظم باشه، همینجوری بدون قرص هم تا روز ۸ احتمال بارداری نیست اما میگن یکی دو ماه اولی که ...

من اسپیرونولاکتون هم مصرف میکنم فکر کنم باید برم از دگتر داروخونه سوال کنم 

پیش دکتر زنان هم که نمیشه رفت ویزیتاشون بالای هشتاد نوده برای یه سوال ارزش نداره😩

من اسپیرونولاکتون هم مصرف میکنم فکر کنم باید برم از دگتر داروخونه سوال کنم  پیش دکتر زنان هم ک ...

نه بابا زنانی‌ها خیلی هم جواب درستی نمیدن

این سوال‌ها رو می‌تونی از دکتر غددت هم بپرسی

کلا هم اسپیرونولاکتون و اینا رو هم که زنان سر خود میده رو بهتره آدم بره پیش غدد

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن