2777
2789

سمت ما همش آپارتمانه، ما برای کباب کردن میریم پشت بام کباب درست میکنیم بوشو  شاید کسی حس کنه اما حداقل نمیبینه )ماطبقه آخریم)

آما چند نفر از طبقه پایینی ها میرن بیرون آپارتمان کنار درب وردی ساختمان منقل روشن میکنن ! که هرکسی رد شه میبینه !!

حالا غروب یکی داشت اون پایین کباب می‌کرد صدای یکی از بچه ها که داشت تو کوچه بازی می‌کرد  برام اومد .

به دوستش گفت[ نگاه کن اون عموعه کباب دارن خوش به حالشون ]

خیلی دلم سوخت براش، شوهر منم خییلی کباب دوسته اونم فقط گوشت قرمز  که رو پشت بوم زیاد درست میکنه من بدم میاد و هم اینکه دلم میسوزه میگم شاید یکی نداشته باشه دلش بخواد که چی همش کباب درست میکنی دودش همه جا میره

ولمون کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بچه ها همینن پسر من صبح تا شب بهش کباب بدی بازم یه جا ببینه میگه خوش بحالشون کباب دارن

آره يه بار يه كاربري ميگفت رفتيم ميوه فروشي پسرم به گيلاسا اشاره كرد گفت مامان اينا چيه درحالي كه خيلي ميخوردن 😂😂واقعا همينن بچه ها 

جمله ی خوش به حالشون کباب دارن از زبان یک بچه لزوما به معنی نداشتن نیست

ممکنه فقط غذای مورد علاقش باشه و خیلی دوست داشته باشه حتی شب قبلش هم خورده باشه و همین امرزو هم به راحتی بتونن تهیه کنن ولی چون دوست داره ناخودآگاه به زبون بیاره. 

به هر حال اگر در توانتون هست و میدونید که شرایط خوبی ندارن بهشون کمک کنید 

وقتی میپزید کمی هم برای اون واحد در نظر بگیری(اگر مطمئن هستید که ناراحت نمیشن و شرایط خوبی ندارن)

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

شوهرت لر نیس؟

کورد ایلامه.   خودشو خانوادش خییییلی گوشت قرمز دوستن  با اینکه شوهرم بیکاره تقریبا هر دوهفته یبار گوشت نصف گوسفند می‌خره  پول نداشته باشه قرضی میاره. من گوشت قرمز زیاد دوس ندارم بزور میخورم  بیچارم کرده

ولمون کن 

آره يه بار يه كاربري ميگفت رفتيم ميوه فروشي پسرم به گيلاسا اشاره كرد گفت مامان اينا چيه درحالي كه خي ...

😅😅

پس خودتو زیاد درگیر حرف بچه ها نکن

ما رفتیم خرید پسرم خرمالو دید گفت این چیه 

گفتم خرمالو دیگه

میگه چه مزه ایه خوشمزس 

و منی که قیافم اینطوری بود جلوی فروشنده 😳

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢