2777
2789
عنوان

دیشب صدای یه دختر بچه رو شنیدم. خیییلی دلم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کورد ایلامه.   خودشو خانوادش خییییلی گوشت قرمز دوستن  با اینکه شوهرم بیکاره تقریبا هر دوهف ...

اها آخه لر ها همینطورین

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙
😂😂عین آقا مراد سر کوچه بابام اینا هر وقت میخواد کباب کنن 😐😐قشنگ منقلش رو میاره وسط کوچه

ازین کار خییلی بدم میاد  چنتا از همسایه بابامم. با اینکه حیاط دارن، برا اینکه دود تو خونشون نره منقلو میارن دمدر

ولمون کن 

آره يه بار يه كاربري ميگفت رفتيم ميوه فروشي پسرم به گيلاسا اشاره كرد گفت مامان اينا چيه درحالي كه خي ...

دقیقا😂يك نفر از اقوام ما كه هم خودشون و هم خانمشون پزشک هستند و شرایط مالی بالایی دارن 

تعریف می‌کردن که یکبار پسرشون در یک جمع مهمانی مهم به پرتقال اشاره کرده و گفته این چیه🤦🏻‍♀️😂 

بچه ها گاهی قدرت تخریب آبروی بالایی برای پدر و مادر ها دارن😅

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

ما وقتی میخوایم کباب کنیم حتمااا میریم خارج شهر به خاطر که بوش به کسی نخوره

شهر ما فقط زمستونا  سر سبزه و هوا خوبه میتونی بری خارج شهر آتیش روشن کنی. تابستونا دما ۵۰ درجس

ولمون کن 

جمله ی خوش به حالشون کباب دارن از زبان یک بچه لزوما به معنی نداشتن نیست ممکنه فقط غذای مورد عل ...

من بچه رو ندیدیم اصلا نمیدونم خونش کدوم ساختمونه یا واحده  اصلا نمیدونم دختر بود یا پسر😂 ولی فکر کنم دختر بود صداشو شنیدم

ولمون کن 

ازین کار خییلی بدم میاد  چنتا از همسایه بابامم. با اینکه حیاط دارن، برا اینکه دود تو خونشون نره ...

ما تو بالکن کباب میکنیم ..ولی بیشتر وقتی کلن نهار یا شام میریم بیرون ...میزنیم ب طبیعت 

من همون  lili90m هستم😢پس هی نپرسین کاربر جدیدی 😑