2777
2789
عنوان

ای کاش هیچوقت با این سایت کوفتی اشنا نمیشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 45 پست
زیاد هم باور نکن و تاپیک هایی که با این موضوع هستن رو یه مدت نگاه نکن

ببین هر چی اینجا تاپیک خیانت میبینم بیرون از سایت هم حداقل ماهی یه بار میشنوم یه زندگی ب خاطر خیانت نابود شده

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

خخخ لابد اینجا رو هم باید فیلت ر کنن 

منطق یک گروه خاص موافق فی لتر😅

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم لعنتی انگار اعتیاد اوره

منم یه مدت معتاد بودم

ولی وقتی خودمو با درس مشغول کردم. راحت شدم

الـلهم صـل علـی محــمد و آل محـمد و عجـل فرجـهم والعـن اعدائـهم اجمعین
قبول دارم ولی 😂همین دیشب به شوهرم شک کردم امروز خجالت زده شدم ماحراش تو تاپیکام هست بیچاره خودشو به ...

امیدوارم اینجور باشه وگرنه من شوهرمو تیکه تیکه میکنم اتیشش میزنم خاندانشو میسوزونم

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  
شما نباید تحت تاثیر قرار بگیری و گرنه ربطی به سایت نداره کلی آدم به جواب سوالاش میرسه ولی معلومه خیل ...

چند ماه نیومدم دوباره از سر تنهایی اومدم

ببین هر چی اینجا تاپیک خیانت میبینم بیرون از سایت هم حداقل ماهی یه بار میشنوم یه زندگی ب خاطر خیانت ...

منم عین تو بودم شکاک و منفی نگر و ... یه مدت از سایت رفتم یه ۴ ماه اصلا نگاه هم‌نمی کردم چون اینجا یه دوست داشتم برگشتم ولی با خودم عهد بستم زیاد تاپیک های اینجا رو جدی نگیرم ، من مشکل اضطراب شدید دارم طوری که صبح حتی برای از خواب پاشدن هم استرس دارم در این حد و تاپیک های خیانت اینجا بیشتر اضطراب منو تشدید می کنه برای نجات خودمم شده سعی می کنم زیاد اهمیت ندم ، اگه تو هم زندگی و خودت و دوست داری زیاد رو تاپیک های اینجا حساب نکن گلم

اصلا هدف بعضیا از زدن همچین تاپیکایی اینه که شک تو وجود بقیه ایجاد بشه‌.یه بار تاپیک خیانت زندایی،،یه بار جاری،،یه بار وکیل،،یه بار پزشک و....

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔
امیدوارم اینجور باشه وگرنه من شوهرمو تیکه تیکه میکنم اتیشش میزنم خاندانشو میسوزونم

نه بابا یه چیزایی ظهر بهش گفتم که الان بهش فکر میکنم اصلا در شخصیت من نبود همکاراش رو آورد با سند بانکی تا ثابت کرد موضثع ضمانت بانکی بوده و ترسیده من بفهمم داد و قال کنم پای خیانت وسط نبوده ضامن کسی شده طرف قسط نداده منم خواستم پیاماشو بخونم نذاشت گفتم تمااااام اینهمه خیانت تو نی نی سایت هست منم سرم اومد خلاااااص😂

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
اصلا هدف بعضیا از زدن همچین تاپیکایی اینه که شک تو وجود بقیه ایجاد بشه‌.یه بار تاپیک خیانت زندایی،،ی ...

اگه دروغ میگن وقصدشون اینه امیدوارم باهاش روبرو بشن