2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری در دوران شیردهی

2503 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من پسرم ۱۸ ماهشه میخام دوباره بارداربشم میخام بچه بعدیمم بیارم باهم بزرگ کنم دوستانی که تجربه دارن یااطرافشون دیدن راهنماییم کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم که 17ماهش بود دخترم به دنیا اومد چند ماه خیلیییییییی سخت گذشت چند وقتیه اوضاع خوب شده مطمئنم بزرگتر که بشن بهتر هم میشه 

ما دور از بقیه فامیل زندگی می‌کنیم اگه با اقوام نزدیک همشهری باشین به مراتب راحت تره البته بازم چند ماه اول رو مادر خیلی فشار میاد 

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕

یکم سخته اوایل ولی بعد اینکه به سن چهار یا پنج سالگی رسیدن راحتتر میشه

بچه های خواهر شوهر منم ۲۲ ماه فاصله سنی دارن خیلی سختش بود براش اولی دختره دومی پسر ،واقعا اعصاب میخواد 

ولی من دوس داشتم موقعی بچه دوم رو بیارم که پسرم بتونه بیشتر کاراشو خودش انجام بده واز اب وگل دربیاد واینطوری هم شد خداروشکر ،الان دومی رو باردارم ،وپسرم هزار ماشالا همه کاراشو خودش انجام میده حتی کمک منم میکنه وهمدمم شده تو این شرایط درکش بیشتره ولی اگه کوچیک بود هم اون اذیت میشد هم من

بچه هام تنها امید زندگیه منن❤️
ماشاالله دل بزرگی دارید .پیشتپیش خدا قوت

اخه میدونین من مطمئنم نه خودم نه همسرم به یه بچه قانع نمیشیم واس همین میگم چه فرقی داره چه الان چه ده ساله دیگه 

بزرگ کردن  بچه های پشت سر همی خیلی سخته یک مقدار هم به فکر بدن خودت باش شما یک سال و نیم زایما ...

میدونم ولی واقعا بابچه کوچیک خیلی محدود شدم  خیلی اذیت میشم همش خونم واس همین فک میکنم چن سال بعددوباره نمیخام زندگیم این شکلی بشه نمیخام دوباره درگیربچه کوچیک بشم

😐تجربه ندارم ولی نزدیکانمون هستن که مث شما بودن بچه ها باهم بزرگ شدن ولی بستگی به طرف داره که ببین ...

من ازهمه جهات فکرکردم به این نتیجه رسیدم میتونم فقط یکم دودلم یکمم استرس دارم

اخه میدونین من مطمئنم نه خودم نه همسرم به یه بچه قانع نمیشیم واس همین میگم چه فرقی داره چه الان چه د ...

حداقل اولی رو از شیر و پوشک بگیر. فاصله سنی کم باشه اولی خیلی حسادت میکنه و لجبازی. من خیلی دیدم بچه ی اول بیشتر از بچه دومی مادرو اذیت کرده سر همین حسادت، چون هنوز خیلی کوچیکه درک نمیکنه، خیلی سختت میشه. بنظرم بچه اول اسیب هم میبینه چون مادر مثل قبل نمیتونه باهاش وقت بگذرونه. فاصله سنی حداقل ۳ سال باشه بهتره

رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء .....پروردگارا، از جانب خود، فرزندى پاک و پسندیده به من عطا کن، که تو شنونده دعایى*ال عمران-38
اخه میدونین من مطمئنم نه خودم نه همسرم به یه بچه قانع نمیشیم واس همین میگم چه فرقی داره چه الان چه د ...

اگر خودتون توانش رو دارید از لحاظ اعصاب و این چیا خیلی هم عالیه.

موفق باشید🥰

من خودم تازه پسرم از شیر و پوشک گرفته بودم حس آزادی داشتم دوس نداشتم دوباره تکرار شه🥲حداقل برای مدتی تا یکم استراحت کنم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
پسرم که 17ماهش بود دخترم به دنیا اومد چند ماه خیلیییییییی سخت گذشت چند وقتیه اوضاع خوب شده مطمئنم بز ...

شمابه بچه اولتون شیرخودتون میدادین ؟بعدباردارشدین بازم دادین یاازشیرگرفتین؟

اگر خودتون توانش رو دارید از لحاظ اعصاب و این چیا خیلی هم عالیه. موفق باشید🥰 من خودم تازه پسرم از ...

ممنون گلم بله درست میگین منم تاپسرم بزرگ بشه فعلا درگیرم وذهنم آروم نیست همش فک میکنم چن سال دیگه روزاز نو روزی ازنو😵‍💫