2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری در دوران شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 2501 بازدید | 27 پست
حداقل اولی رو از شیر و پوشک بگیر. فاصله سنی کم باشه اولی خیلی حسادت میکنه و لجبازی. من خیلی دیدم بچه ...

سپیدارجان من حرفاتوقبول دارم ..ولی بنظرم این حسادت توسنای بالاهم هست تازه بیشترم هست ...ولی ازنظرشیردادن یکم حس عذاب وجدان دارم ولی  مطمنم ازنظرعاطفی خوب میتونم مدیریت کنم واس اولی کم نمیزارم..ولی حرفتو قبول دارم تواین راه سختی های خیلی زیادی هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سپیدارجان من حرفاتوقبول دارم ..ولی بنظرم این حسادت توسنای بالاهم هست تازه بیشترم هست ...ولی ازنظرشیر ...

بچه خیلی سخته. معلومه اعصاب قوی داری. خدا قوت💚

رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء .....پروردگارا، از جانب خود، فرزندى پاک و پسندیده به من عطا کن، که تو شنونده دعایى*ال عمران-38
بچه خیلی سخته. معلومه اعصاب قوی داری. خدا قوت💚

🤭🤭اره عزیزم  درکل بچه دوس دارم ولی نه بیشترازدوتا...دوتا باشن باهم بزرگ بشن باهم همبازی بشن دوست باشن باهم

🤭🤭اره عزیزم  درکل بچه دوس دارم ولی نه بیشترازدوتا...دوتا باشن باهم بزرگ بشن باهم همبازی بشن د ...

دوتا واقعا خوبه اگه اعصابش و امکانات رفاهی فراهم باشه.

رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء .....پروردگارا، از جانب خود، فرزندى پاک و پسندیده به من عطا کن، که تو شنونده دعایى*ال عمران-38
شمابه بچه اولتون شیرخودتون میدادین ؟بعدباردارشدین بازم دادین یاازشیرگرفتین؟

شیر خودمو میدادم تا 5ماه هم ادامه دادم ولی بعد از شیر گرفتمش که بچه بعدی که بخواد شیر بخوره بچه اولم یادش رفته باشه و هوایی نشه

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕