2777
2789
عنوان

شیر خوردن بچه هشت ماهه

550 بازدید | 13 پست

سلام مامانای قشنگ نی‌نی سایت،

دختر من فردا هشت ماه رو پر میکنه. غذا خوردنش خوبه. مشکل خاصی باهاش ندارم اما متاسفانه از وقتی غذا میخوره دیگه تمایلی به شیر خوردن نداره. اگه من بهش اصرار نکنم از صبح تا شب، خودش حتا یکبار هم تقاضای شیر نمیکنه. تجربه‌ای دارین در این باره؟

در جست‌وجوی خودم زندگی را دور می‌زنم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خداروشکر کن ک غذا میخوره و خودش راحت داره از شیر فاصله میگیره

مهربونه جون اخه شیر تا یک‌سالگی غذای اصلی بچه‌ست. غذا نمی‌تونه جوابگو نیازش به مواد مغذی باشه تا یک سال. ناراحتم خیلی.

خوب بهتر   راحت تری   مهم وزن گیری بچه هست

پینگونیوم جون اخه شیر تا یک‌سالگی غذای اصلی بچه‌ست. غذای کمکی هرچقدر هم کامل نمی‌تونه جوابگو نیازش به مواد مغذی باشه تا یک سال. مخصوصا که دختره و بسیار در معرض فقر آهن و کلسیم.

چون غذاهای خوشمزه دادی بهش   من شیر خودمو مزه کردم مزه هلاهل میده😂😂😂😂😂

اره الهام جون. راستش خودمم فکر میکنم دلیلش همینه. غذاهای خوشمزه زیاد خورده دیگه راضی به شیر نیست. پشیمونم خیلی.

دختر خالم همینطوره خب شاید شیر دوس نداره

شیر تا یک سالگی غذای اصلیه آخه. خیلی مهمه در رشد کودک. شانس مایه به قران :))

پینگونیوم جون اخه شیر تا یک‌سالگی غذای اصلی بچه‌ست. غذای کمکی هرچقدر هم کامل نمی‌تونه جوابگو نیازش ب ...

اصلا تو کشورهای اروپایی فقط تا یک سال شیر می دهند و بعد از اون فقط غذا بهش می دهند! 

یا ارحم الراحمین