2777
2789
عنوان

به همه به دروغ گفتم باردارم الان چه طوری قضیه رو جمعش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1801 بازدید | 76 پست
احیاتی به معذرت خواهی تو پیزوری ندارم گورتو گم کنی خوشحال میشم

عقده ای😂😂😂😂😂😂 لیاقتشو نداری حالام از عصبانیت و حرص دستات نلرزه درست تایپ کن.انشالله ک اطرافیانت بفهمن با کی طرف هستن تا یاد بگیری هم دیگ دروغ نگی هم از عقده هات کم کنی.میرم بخوابم وگرن هر چی میگفتی تا صبح جوابتو میدادم😂😂😂😂😂 عقده ای بدبخت

یک سوال  الان چندتا بچه داری  چرا بعضی تایپ تون در مورد خرید سیسمونی جشن بچه هست  ...

عزیزم نگاه تاریخ هاشونم کن 

سیسمونی و اسم پسر و حسی به بچه ندارم برای سال ۹۷ و ۹۸ هستن 

الان بنده خدا امسال ۱۴۰۱ هرچی تاپیک زدن در مورد همین دروغ گفتن بارداری به فامیل هست 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم میدونم حتما الان شرایط مساعدی نداری امیدوارم زود حالت خوب خوب باشه❤

ممنونم ازت. من وسط تابستان با یه بچه ۳ساله برد بندر لنگه داشتیم هلاک می‌شدیم مجبور شدم بگم باردارم که برگردم تهران اونوقت یه سری میان دنبال قاتل برسولی تو تاپیک میگردن

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله
عقده ای😂😂😂😂😂😂 لیاقتشو نداری حالام از عصبانیت و حرص دستات نلرزه درست تایپ کن.انشالله ک اطرافیان ...

گمشو بابا حیف وقت که جواب تو بدم. سیکتیر

نی نی سایت پر شده از بچه های ۱۴ ۱۵ ساله 

که اکثرا تا آدم دردو دلی میخاد کنه یا مشکلشو بگه سریع برا کارآگاه بازی سریع میرن تاپیکای قبلو نگاه میکنن که مثلا مچ استارتر بگیرن 

حداقل نگاه تاریخ تاپیک هاهم کنین 

واقعا خجالت آوره سریع میایین به زبون میارین و دل یه نفر رو میشکنین 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
ممنونم ازت. من وسط تابستان با یه بچه ۳ساله برد بندر لنگه داشتیم هلاک می‌شدیم مجبور شدم بگم باردارم ک ...

ببین ب اقوام ک میشه گف رفتم بیمارستان و یکی دو روز بستری بودم و سقط شد و اینا

ولی ب همسرتون...

نمیدونم اخلاقشون جطوریه اگ ادم ریلکس و بخشنده این ب نظرم راستشو بگی و یه هفته قهر و تحمل کنی بهتره

اما اگ ادم عصبی ای هستن...

اخه بدون پرونده پزشکی و مراقبتای بعد سقط و این حرفا واقعا پیچوندن همسرتون خیلی سخت و تقریبا نشدنیه

ببین ب اقوام ک میشه گف رفتم بیمارستان و یکی دو روز بستری بودم و سقط شد و اینا ولی ب همسرتون... نمی ...

همسرم چون تایم کارش زیاد من همیشه خودم دکتر میرم. هیچ وقت ازم مدارک نمیخواد. هرچی خودم بگم قبول میکنه. فقط اینکه بگم سقط شده میخواد مجبورم کنه بریم بیمارستان نمیدونم چیکار کنم

ببین ب اقوام ک میشه گف رفتم بیمارستان و یکی دو روز بستری بودم و سقط شد و اینا ولی ب همسرتون... نمی ...

راستشو نمیتونم بگم چون آدم دهن لقی میدونم میره میگه.الانم نگه یکی دوسال دیگه میگه

همسرم چون تایم کارش زیاد من همیشه خودم دکتر میرم. هیچ وقت ازم مدارک نمیخواد. هرچی خودم بگم قبول میکن ...

۴ ماه و ک باید رفته باشی خودت بیمارستان

ب نظرم شب ک از سرکار اومد بگو از صب تا مثلا ی ساعت پیش بیمارستان بودم این شد اون شد

۴ ماه و ک باید رفته باشی خودت بیمارستان ب نظرم شب ک از سرکار اومد بگو از صب تا مثلا ی ساعت پیش بیما ...

۴ماهه که نه . ببین دوس عزیز من ۷مهر تولد پسر جاریم بود اونجا نمیدونم شوهر دهن لقم کی به ننه و خواهرش گفته بود که نزارید زیاد سرپا باشه حامله است.خواهرشوهرمم اونجا تو جمع فامیل گفت من حامله ام همه تبریک گفتن منم خشکم زد فقط تشکر کردم. بعد ازم پرسیدن چند هفته ای گفتم ۹هفته. اینجوری شد که همه فهمیدن

۴ ماه و ک باید رفته باشی خودت بیمارستان ب نظرم شب ک از سرکار اومد بگو از صب تا مثلا ی ساعت پیش بیما ...

۷مهر گفتم ۹هفته الان چند هفته میشم؟؟