2777
2789
عنوان

به همه به دروغ گفتم باردارم الان چه طوری قضیه رو جمعش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 76 پست
ایشون باردارن میخان بچشون رو بندازن و با این عنوان تاپیک میخان روش سقط رو از خانومای سایت یاد بگیرن

اره از تو میترسم  مثلا همینطوری بپرسم جواب نمیده کسی؟؟؟؟؟ حوصلتو ندارم بزار برو بابا 

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منک فهمیدم الکی نگفتی یا کلا داری الکی میگی چون گفتی ۳۵ هفته هستی یا چی.نمیدونم مشکلت چیه ولی اگ واق ...

عزیزم قضاوت نکن 

تاپیکی که درمورد حسی به بچه ام ندارم رو تاریخشم نگاه کن لطفا 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
منک فهمیدم الکی نگفتی یا کلا داری الکی میگی چون گفتی ۳۵ هفته هستی یا چی.نمیدونم مشکلت چیه ولی اگ واق ...

اره فقط تو زرنگی فهمیدی

عزیزم اون تاپیک حسی ندارم مال سال ۹۸ بود❤

ولش کن عزیزم حالم بهم میخوره از کسایی که تا یه چیزی میگی و میپرسی مثل عقده ای ها فقط دنبال اینن که ثابت کنن طرف داره دروغ میگه. 

ولش کن عزیزم حالم بهم میخوره از کسایی که تا یه چیزی میگی و میپرسی مثل عقده ای ها فقط دنبال اینن که ث ...

من معذرت خواهی کردم اما انگار شما هم منتظری بخاطر خشم یا عصبانیتی ک از این مسئله برات درست شده اینطوری صحبت کنی!!! بنظرم اونی عقده ای هست که ب دروغ بگه باردارم! معذرت خواهیمم پس میگیرم چون لایق شنیدنش نیستی

من معذرت خواهی کردم اما انگار شما هم منتظری بخاطر خشم یا عصبانیتی ک از این مسئله برام درست شده اینطو ...

احیاتی به معذرت خواهی تو پیزوری ندارم گورتو گم کنی خوشحال میشم