2777
2789

دوستان من الان ۲۷ سالمه و تقریبا از ۱۸ سالگی بخاطر استرس موهام شروع به ریزش کرد.پیش بهترین دکترا رفتم اما چون داروها رو باید همیشه مصرف میکردم(یه جورایی تا اخر عمرم!) بیخیال دارو شدم.یه مدتم مزوتراپی کردم اما بازم ریزش موهام قطع نشد.خلاصه اینکه باید تمام عمرمو با قرصی که ممکنه در فرزنداوری مشکل درست کنه سر کنم اما نمیخوام.

مشکل اصلی اینجاست که وقتی خواستگار میاد من تمام غمم میشه سری که موهاش کم پشته و میتونه جای خالی موها رو حتی ببینی.به اینکه نکنه دلشو بزنه.میترسم برام حرف دربیارن تو اون خانواده.گاهی حتی میگم قید عروسی و عقدو باید زد ...اصلا چطوری باید بهش این قضیه رو بگم؟؟؟ تو جلسه چندم اشنایی؟؟

راهنمایی کنید لطفا

عشق باشه این چیزابه چشم نمیاد

همیناروخیلی صادقانه بهش بگو

من خودم والا بیشتروقتا کچل میکنم وخیلیم قشنگه ازنظرم...

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمن خودتو دوست داشته باش این چحرفیه آخه عیبای بدی هست که با این وجود مانع ازدواج طرف نشده کم بودن مو شد دلیل؟ 

با یه مشاور صحبت‌ کن راهنماییت میکنه چموقع و چطور این مسائل بگی

من دوستم چندتا قسمت سرش کچله ولی خیلی خوشگله که اصلا اون موها به چشم نمیاد همشم اکستنشن میکنه 

دلیلی نداره انقدر خودتو اذیت کنی 

داخل سرت با تتو هم میتونی خالی بودنشو پرر نشون بدی الان کسی دیگه به کم موویی و اینا توجه نمیکنه والا 

کچل؟ واقعا؟ دیوونه خندیدم از حرفت😂

ارع تقریبا هرسه ماه به سه ماه میرم آرایشگاه میگم کلا بتراشه موهاموخیلی خوبه

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
عشق باشه این چیزابه چشم نمیاد همیناروخیلی صادقانه بهش بگو من خودم والا بیشتروقتا کچل میکنم وخیلیم ...

منم چندین بار کچل کردم منتها انقدر برام سخت بود که همیشه روسری سرم بود

عزیزمن خودتو دوست داشته باش این چحرفیه آخه عیبای بدی هست که با این وجود مانع ازدواج طرف نشده کم بودن ...

ممنونم که روحیه خوبی بهم دادی...درست میگی واقعا عیب نیست ولی نقطه ضعفم شده. طوری که وقتی بهش اشاره میکنن حالمو بد میکنه

موهای من یه مدت همینجوری بود ولی یه سال و خورده ایه مرتب مخلوط حنا و پودر پوست گردو گذاشتم اینقدر خو ...

دستورشو بهم میگی..اینکه چقدر از هر کدوم باشه و چقدر روی سر بمونه؟ کاراییش چیه؟ مو رو پرپشت میکنه یا جلوی ریزش مو رو میگیره؟