2777
2789
عزیزن حداقل جدا نشدی باید یه دعوای حسابی راه مینداختی میگفتی طلاق میخوام ازش تعهد میگرفتی یه سری حق ...

دوران مجردی باهاش بوده من دونستم توبه کرد دست روقران کذاشت وای از مغز من بیرپن نمیره چ‌ن خانمه رو میشناسم و اینکه نتونستم ب کسی بگم چون ارزش میومد پایین پخش میشد بین همه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرصت ندادی بهش؟؟

عزیزم چندبار دیگه فرصت میدادم؟

تو دوستی خیانت کرد فرصت دادم،تو عقد ۲ بار خیانت کرد فرصت دادم،دوماه بعد از عروسی دیگه باید عقلم کم باسه فرصت بدم😂

اونوقت باید بعد از ۳ تا بچه قد و نیم قد فرصت میدادم 

تا ابد باید فرصت میدادم

درحالی که زیبام انرژی خوبی دارم کلی رویا دارم که صلاح دیدم وقتمو وهس فرصت دادن به خودم اختصاص بدم نه واس پسری که مادرش فرصت نکرده تربیتش کنه بعد زنش بده

دوران مجردی باهاش بوده من دونستم توبه کرد دست روقران کذاشت وای از مغز من بیرپن نمیره چ‌ن خانمه رو می ...

خب یعنی بعد عقد کاری به اون خانم نداشته؟فقط تو‌فهمیدی مجردی در ارتباط یودن؟

خب یعنی بعد عقد کاری به اون خانم نداشته؟فقط تو‌فهمیدی مجردی در ارتباط یودن؟

نه از دوران  مجردی دوست بودن بعد از عقدم رابطه داشتم من دونستم دیگ توبه مرد گذاشت کنار واقعا اخلاقش خوب شد ازهمه لحاظ خوبه حتی به خونوادش اجازه نمیده اسم منو بیارن طرفداری میکنه پشتمع ولی این کارش دلم و شکوند نمیتونمم جدا شم وضعیت خونه پدرم افتضاح واقعا گبجم 

نه از دوران مجردی دوست بودن بعد از عقدم رابطه داشتم من دونستم دیگ توبه مرد گذاشت کنار واقعا اخلاقش ...

ببین مراقب باش اگه چیزی دیدی اینسری جدی تر بنشونش سر جاش 

نترس اگه بترسی و‌ اون بفهمه از جدایی و خونه پدرت میترسی اونوقت بدتر میکنه ها

ببین مراقب باش اگه چیزی دیدی اینسری جدی تر بنشونش سر جاش نترس اگه بترسی و‌ اون بفهمه از جدایی و خونه ...

میدونم ولی نزاشتم از وصعیت محردیم بدونه ولی میدونه از طلاق میترسم ولی دست گذاشت رو قران میترسه از قران خیلی 

میدونم ولی نزاشتم از وصعیت محردیم بدونه ولی میدونه از طلاق میترسم ولی دست گذاشت رو قران میترسه از قر ...

انشالله کع دیگه از ایم کارا نمیکنه زندگی هم بع کام خودت تلخ نکن ولی جدی برخورد کن اگه نترس باشی هیچوقت با طلاق تهدیدت نمیکنه