2777
2789
عنوان

خواستگار خوبی دارم اما خجالت میکشم از خودم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 23 پست
ممنونم که روحیه خوبی بهم دادی...درست میگی واقعا عیب نیست ولی نقطه ضعفم شده. طوری که وقتی بهش اشاره م ...

مشکلت حل میشه عزیز من لاینحل نیست برو دنبالش حداقل برا دله خودت ریششو پیدا کن

بعضی وقتا عنقد طرفو دوست داری عنقد به دلت نشسته عنقد رفتاراش برات جذاب و دوست داشتنی بوده که حتی عیبایی که دیگران ازش میگیرنو نمیبینی.. ممکنه چهره معمولی رو به پایینی داشته باشه ولی برا تو زیباترینو بی عیب ترینه این عشقو علاقه واقعیه امیدوارم یکی یروز چنان دوست داشته باشه که تو براش زیباترینو بی عیب ترین باشی جوری که از عیبی که روخودت گذاشتی امروز خندت بگیره 💓

دستورشو بهم میگی..اینکه چقدر از هر کدوم باشه و چقدر روی سر بمونه؟ کاراییش چیه؟ مو رو پرپشت میکنه یا ...

مثلا ۳ قاشق حنا رو با ۲ قاشق پودر پوست گردو و با آب ولرم خوب مخلوط می کردم طوری که نه خیلی شل بشه که از رو سر بریزه و نه اونقدر سفت که به موهام نچسبه و میذاشتم یه نیم ساعت بمونه و بعد به کل موهام میزدم

حدود ۲ ساعت میذاشتم بمونه و بعد میرفتم حموم

تو حموم هم بعد از اینکه یه مقداری از حنا از رو سرم پاک شد شامپو سیر پرژک میزدم 

بعد موهامو خوب خشک پی کردم و وقتی یه کم از خیسی افتاد تو هوای آزاد با بورس شونه میکردم و اینجوری اضافات حنا که تو سرم بود هم می ریخت

خدایی موهام خیلی خوب شد، من چون موهامو زیاد رنگ گذاشته بودم ریزشش زیاد و تنک شده بود اما با اینکار حسابی ترمیم شد

منتها تنها عیبش اینکه که اگه موهات روشن باشه یا سفیدی داشته باشه رنگ حنا می گیره ولی من برام مهم نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت حل میشه عزیز من لاینحل نیست برو دنبالش حداقل برا دله خودت ریششو پیدا کن بعضی وقتا عنقد طرفو د ...

ممنونم از دعای قشنگت.

از متنت یه عکس گرفتم که وقتی مثل الان ضعیف شدم بخوانمش و قوت قلب بگیرم😘❤