رررررررررررررررررررر مدیر استارتر عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 544 عنوان طایفه شوهرم شام مهمونم بودن برنجم شور شده بود 1332 بازدید | 61 پست انقدددد حالم بده از صبح کار کردم دسر سالاد برنج ایرانی همش حیف شد چون برنجم شور شده بود اصلا یه حالیم بنظرتون خیلی ضایع بوده ؟ 1401/07/22 | 00:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__melika__ عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 7900 اگه قابل خوردن بود نه ضایع نیس به لحظه ها وابسته نشو... خوب یا بد همشون میگذرن :)
نیلوفرخاانوووم۲ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 475 چقدر نمک ریخته بودی ک با ابکش کردن هم شوریش نرفته؟؟؟ قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 84639 برنج شور نمیشه اصلاموقع اب کش همه ی نمکش میره 💍♥ i said yes
شکوفه،بهاری عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 8943 نه پیش میاد دیگه مطمئن باش برای خودشونم شبیه این اتفاق افتاده بالاخره وقت کم است...ما ابد در پیش داریم... پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کردهام.
مامان_گلهای_بهاری عضویت: 1395/08/19 تعداد پست: 36950 منم یه بار برنج شل شده دادم بهشون تازه پا گشا هم بود . نه بابا دو سال دیگه هیچکس یادش نیست . سخت نگیر 😉 اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
tannaz_psychologist عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 390 چرا حیف بیخیال بابا پیش میاد برا هرکسی روانشناس آینده ...🧠 / کاش میفهمیدم چرا میترسید شناخته بشید مگه تو اینستا و واتس اپ از همه قایم میشید ک اینجا اینجوری میکنید 😂
راضیه1379 عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 9291 فدای سرت آب زیاد میخورن امشب تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
mim74 عضویت: 1398/10/13 تعداد پست: 5811 خوب کردی اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻♀️