2777
2789
عنوان

کسی هست که به خاطر استرس پریودش عقب افتاده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 11584 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اصلا شرایط شو ندارم، هرچی فکر میکنم احتمالش خییییلی کمه که باردار باشم، ولی نمیدونم این لعنتی چر ...

عزیزم سابقه داشتی پریودت عقب بیفته مثلا ۵ روز ۳ روز اینا؟

±و زندگی بعد از هر فنجان چای شکوفه می‌دهد . .☕😌🌿
نه ندارم ، هییچ خبری نیست، دلم 2 روزه پیچ میزنه ولی فکر نکنم ربطی داشته باشه 

هوووف🙁من امروز قشنگ علائم پریودیو داشتم کمر درد دل درد اعصاب خوردی سینه هام درد میکرد ولی نشدم ولی الان کمر درد دارم نمی دونم چرا نمیشه شاید واقعا ب خاطر آب هواس ک سرد شده نمی دونم باز🙁تا دیروز میگفتیم اه چیه میشیم جمع بشه بره الان میگیم وای خدا بیاد بیاد بیاد بیاد🙁🙁🙁من حتی زرد چوبه امتحان کردم نشد 

هوووف🙁من امروز قشنگ علائم پریودیو داشتم کمر درد دل درد اعصاب خوردی سینه هام درد میکرد ولی نشدم ولی ...

حالا خوبه علائم داری، منم یکم شربت زعفرون خوردم ولی به درد نخورد!!! 

حالا خوبه علائم داری، منم یکم شربت زعفرون خوردم ولی به درد نخورد!!! 

دو لیوان دمنوش دارچین خوردم نشد آبغوره خوردم نشد اصلا انگار ن انگار فقط خدا نکنه ک باردار باشم اون بچه ام باید از بین بره خب من شرایطشو ندارم🙁💔

دو لیوان دمنوش دارچین خوردم نشد آبغوره خوردم نشد اصلا انگار ن انگار فقط خدا نکنه ک باردار باشم اون ب ...

وای چه جالب شما هم تاپیک عقب افتادن پریود زدین   فقط خدا میدونه من تو روز هم کابوس میبینم چه برسه شب، خیلی حالم بده،،، 

وای چه جالب شما هم تاپیک عقب افتادن پریود زدین    فقط خدا میدونه من تو روز هم کابوس میبین ...

اره زدم کسیم نیومد آره من امروز شوهرم از سرکار اومد خونمونم خیلی سرد بود بعد از ناهار خوابیدم تا ساعت ۶ حالم خیلی بد بود از استرس ایشالا ک میشیم چیزی نیست🤕♥️خدایا خون خون خون بیاد😂🤕

آبغوره خوبه ؟ من نشنیده بودم تا حالا 

آره اینو خالم خودش از گوگل پیدا کرده فک کنم ی موقع عروسی مسافرت باش نزدیک پریود باشه میخوره میشه بعد ب منم گفت امتحان میکردم میشد ولی مثلا دو سه روز مونده باید بخوری خلاصه تو ۲ روز خیلی آبغوره خوردم😂عزیزم من میگم تو بی بی چک بزن خلاص شو چون ۹ روزه گذشته مشخص میکنه بارداری یا نیستی اگ نبودیم برو دکتر ببین چی میگه 

@nedanp   سلام عزیزم خوبی؟ دیشب باهم حرف زدیم، بی بی چک گذاشتم منفی بود ،به نظرت بعد از 10 رو ...

اره دیگه🥳در اصل گفتن دیگه از وقت پریود گذشته ۱۰ روز اینا وایسین بعد بی بی چک بزنید چون وقتی پریود عقب میفته مثلا دو روز بعدش فک نکنم نشون بده بارداری یا نه باید حداقل یک هفته بگذره بالاخره خوبه دیگه منفی🥳برو ولی دکتر خدای نکرده کیست اینا نباشه منم خداکنه پری بشم🙁بعد دکتر رفتی بگو دو هفته س پریم گذشته بی بی زدم منفی بود ببین چی میگه

اره دیگه🥳در اصل گفتن دیگه از وقت پریود گذشته ۱۰ روز اینا وایسین بعد بی بی چک بزنید چون وقتی پریود ع ...

آره دکتر میرم اگه تا چند روز دیگه نشدم،، خودم فکر میکنم بیشتر به خاطر استرس باشه، یه امتحانی دادم منتظر جوابشم، ولی یه چکاپ باید برم بعدا...