2777
2789

سلام بچه ها. اگه کسی مثل من تجربه داره کمک کنه لطفا.

من خیلی کم سن بودم ازدواج کردم. الان ۱۶ سال میگذره و یک دختر ۸ ساله دارم. خودم کارمند هستم. شغل همسرم آزاده و از نظر مالی خوبیم. ولی شوهرم گاهی پرخاشگره. چقد سکوت کنم واقعا خسته شدم. با من خونه مادرم نمیاد اکثرا من و دخترم تنها میریم.از جمع خانواده هم دوره. اگه بچه نداشتم جدا میشدم ولی با بچه چکار کنم. از موضاعات کاریش ناراضیه سر ما خالی میکنه . بخدا منم مبتلا به اضطراب کرده. میترسم دخترمم اینطور بشه. یک مدت قرص آسنترا میخورد خیلی خوب شده بود اما ترک کرده و اصلا راضی نمیشه بخوره. در واقع ما طلاق عاطفی گرفتیم و من بخاطر دخترم جدا نمیشم. اصلا اهل گردش و ... هم نیستش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید حتی رابطه ج ن س هم ندارید ؟ اخه چجوری میشه واقعا 

والا اخلاقش عوض شده.گاهی به خودش میاد و بهتر میشه. میگه استرس و زندگی بهش فشار میاره. ولی همه مردم اینطورن الان.من‌بیشتر مشکلم وقت گذروندن و تفریح هست که کاملا دریغ میکنه

حس تامین کردن شما رو نمی کنه گلم تا حالا ازش خواستی ببرتت یه روسری بخری ازش خواستی در بطری باز کنه ب ...

میگه خودت برو من کار دارم. خواستم بارها. گفتم بیا نظر بده. میگه عکس بفرست ببینم