2777
2789
عنوان

کی باردار میشی؟

491 بازدید | 21 پست

خانومای گل بیایید حرف دلی بزنم براتون.

ما یه دختر ۵ و نیم ساله داریم که تشخیص طیف گرفته!

هرچند شوهرم انکار میکنه و نمیپذیره.

دو سال پیش که چیزی از مشکلش نمیدونستیم، مصر بود که دومی رو بیاریم، شب و روز فشار، میرفت تو مخ من، که الحمدلله مشکلاتی سد راه شد و نشد باردار بشم!

۹ ماه پیش چهار تا فوق تخصص نظر دادن که دخترمون مشکلاتی داره، و اگر بچه‌ی دوم رو می‌آوردیم به احتمال زیاد مشکلش حادتر از اولی میبود و حکمت خدا در این بود که نادانسته وارد عمل نشیم.

این مدت هرجا تو جمع فامیل قرار گرفتم، همه بازخواستم کردن که چرا بچه‌ی دوم نمیارید؟!

من هربار بغض فرو دادم و توجیه‌های من درآوردی کردم و گفتم هرچی خدا بخواد! نه اینکه عاشق بچه باشم، بخاطر یاداوری مشکلات دخترم رنجیده میشدم!

همسرم که تو خانواده‌ش مشکلات ژنتیکی زیاد موج میزنه و اصرار زیاد برای بارداری دوم داشت، حالا سکوت اختیار کرده (بهتر!)

اما چیزی که امشب دلم رو شکوند!

خواهرشوهر فتنه‌ام که خدا ازش نگذره، بخاطر موضوع بی‌اهمیتی دوباره اومد خونه‌مون و چرت و پرت گفت و وسط هیاهو یکدفعه با حالت هیستری زد زیر خنده!

منم به شوهرم گفتم بچه‌ی دوم میخواستی معلوم نبود با این وضعیت بیماری‌های روانی که خواهر و برادرات دارن بعدی چه فاجعه‌ای میشد، برگشت با چشم سفیدی جواب داد که دیگه از بچه‌ی بعدی خبری نیست!!!

مدتیه به فکره که مهریه‌ی من رو جور کنه تا از شر من خلاص بشه...

✨دل قوی‌دار سحر نزدیک است...✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوناییک از شما بچه میخان زو بهشون بگو : 

بچه خیلی دوس داری؟ کاری نداره راحته یکی چند شب پیش شوهرت بخواب

خانومی مستقل که از ۱۶ سالگی یادگرفتم مسئولیت زندگیم رو خودم به عهده بگیرم .مهم نیست بابات رییس کجاست و همسرت وزیر کجاست ، تو موظفی مستقل باشی زندگی شاید سخت باشه اما من سخت نمیگیرم چون من قوی تر از اونی ام که مشکلات بخان واسم چشم و ابرو بیان😌گذشته سخت من یعنی اونموقع که هم سنهام دور مهمونی و علافی بودن من کار کردم 😎 با توام دختر ... پاشو برا زندگیت هدف تعیین کن ، برنامه ریزی کن ، کار کن ، تلاش کن شاید یجاهاییش شکست بخوری اما ناامید نشو فقط استراحت کن و دوباره پاشووووو

ببخشید نفهمیدم مشکل دخترونتون دقیقا چیه ،خب اگه خواستید بچه‌دوم بیارید برید مرکز ژنتیک یسری ازامایش میدید خیالتون راحت میشه ،شاید شوهرتون از روی اعصبانیت این حرف رو زد بالاخره شاید فشار روشه 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
چشه بچت ینی؟ چرا جدا بشین؟

بخاطر اینکه مشکلات ژنتیکی دارن تو خانواده و دوران بارداری و شیردهی سختی داشتم بخاطر یکجا نشینی با خواهرشوهر پنجاه ساله‌ام! و مقصر میدونمش، دست پیش میاره که پس نیفته

ببخشید نفهمیدم مشکل دخترونتون دقیقا چیه ،خب اگه خواستید بچه‌دوم بیارید برید مرکز ژنتیک یسری ازامایش ...

همون مرکز ژنتیک ما رو تو مرحله‌ی خواستگاری گمراه کرد!

اینا یه خواهر اسکیزوفرن داشتن، یه برادر دو قطبی، یه برادر مصروع، اما اون مرکز گفت مشکلی پیش نمیاد!!!

حالا اما چی...

اوناییک از شما بچه میخان زو بهشون بگو :  بچه خیلی دوس داری؟ کاری نداره راحته یکی چند شب پیش شو ...

واقعا این سوال بدی هست که از یه زن میپرسن!

من هربار میشکنم...

همون مرکز ژنتیک ما رو تو مرحله‌ی خواستگاری گمراه کرد! اینا یه خواهر اسکیزوفرن داشتن، یه برادر دو قط ...

عزیزم ،پس ژنتیکم فایده نداره باید خدا بخواد بسپرش به خدا

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
عزیزم ،پس ژنتیکم فایده نداره باید خدا بخواد بسپرش به خدا

بله مشاوره‌ی خالی فایده نداره مگر ازمایشات دقیق که هزینه‌ی گزاف داره.

ولی اصل کار شوهر آدمه که حامی زنش باشه و متاسفانه من تو زندگیم فاکتور اصلی و اول رو ندارم.

واقعا این سوال بدی هست که از یه زن میپرسن! من هربار میشکنم...

ب بقیه ربط نداره ک کی بچه میاره 

ی مشت پدر هرزه هستن 

خانومی مستقل که از ۱۶ سالگی یادگرفتم مسئولیت زندگیم رو خودم به عهده بگیرم .مهم نیست بابات رییس کجاست و همسرت وزیر کجاست ، تو موظفی مستقل باشی زندگی شاید سخت باشه اما من سخت نمیگیرم چون من قوی تر از اونی ام که مشکلات بخان واسم چشم و ابرو بیان😌گذشته سخت من یعنی اونموقع که هم سنهام دور مهمونی و علافی بودن من کار کردم 😎 با توام دختر ... پاشو برا زندگیت هدف تعیین کن ، برنامه ریزی کن ، کار کن ، تلاش کن شاید یجاهاییش شکست بخوری اما ناامید نشو فقط استراحت کن و دوباره پاشووووو