2777
2789

سلام 22سالمه و کوهی از دردم هیچوقت یه درصد فکرشو نمیکردم زندگیم از هم بپاشه باسه تا بچه هیچوقت ذره ای فکر نمبکردم   زندگی خوبی  ک ایقدر عاشقانه بود و شوهرم هرمدلی بود خراب بشه  دست هیچی نبود و فقط همون دعا باعث شد شوهرم با یه زن خراب چندماه بره تورابطه و عکسای لختی و توبغل هم تو کافه و باغ استخر دار بگیرن کلی چت کلی پیام عاشقانه  وقرار بزارن یه درصد فکرشو نمیکردم دعا و طلسم رو جدی بگیرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نه قیافش میخورد نه ایقدرر سرزبون دار بود نمیدونم چی شد یهو....  برج 5خیانتشو فهمیدم  دیقا 4ماه باهم بودن بدون اینکه من بفهمم خیلی ازش بدم اومده خیلی حتی دلم نمیخاد چهره نحسشو ببینم

از کجا میدونی برات دعا و طلسم کردن ؟

چون از مبل خونم پیدا کزدم بهمم نداد پدرش ببرم جایی نشون بدم دیقا بعذش اختلاف های فراوون و دعوا درگیری  های زیاد سردرد های هر روزم شروع شد

چون از مبل خونم پیدا کزدم بهمم نداد پدرش ببرم جایی نشون بدم دیقا بعذش اختلاف های فراوون و دعوا درگیر ...

اسی درخواست دوستیمو قبول کن

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم