2777
2789
عنوان

اسباب کشی دارم😭

253 بازدید | 19 پست

تقریبا یک هفته دیگه باید جابجابشیم و ازخونه الان تا خونه جدیدنیم ساعتی راهه😬حالا امروز کلا اتاق خواب رو وسایلش روجمع کردم اما همه پلاستیک پلاستیک شدن مثلا اسباب بازیای بچه و وسایل داخل کمد ولوازم ارایش و...موندم لوازم خوراکی و شوینده هاروتو چی بذارم ببرم فعلا شوهرم کارتن نخریده

آشپزخونه هم واسه چن روزاخرگذاشتم ک مامانم بیادکمکم

خیلی استرس دارم هرکس تجربه داره بیادکمک حرف بزیم

منم چند وقت ديگه بار ميكنم ميرم يه شهر ديگه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خيلي حال ميده همه چيو ميشوري ترتميز ميكني ميري تو يه خونه جديد هم روحيه ت هم عوض ميشه هم زندگي تو يه محيط جديدو تجربه ميكني 

من اگه دست خودم بود دوس داشتم هرسال تو يه شهر جديد اسباب ببرم زندگي كنم 

من سه ماه نمیشه که تو خونه جدید اومدم همه وسایلارو هم تو کارتن گذاشتم

منم بایدکارتن بخرم البته وسایلای اتاق ک توپلاستیک کردم رو باماشین میبریم فقط واسه ظرفای اشپزخونه کارتن لازممه

کارتون همیشه هرچی میادد دستت نگه دار دور ننداز  کارتون ظرفاتو و وسیلع هاتو نداری؟

دارم امافقط برقی هارو بقیه کارتن هامث لیوان و فنجون و سرویس چینی و اینارو ندارم بایدکارتن بخرم

اتفاقا خيلي حال ميده همه چيو ميشوري ترتميز ميكني ميري تو يه خونه جديد هم روحيه ت هم عوض ميشه هم زندگ ...

اره منم واسه خونه جدیدخیلی خوشحالم ینی کلا ازخونه خیلی خوشم اومد و دلم میخادزودتراین یک هفته بگذره و برم خونه جدید

لباس یا چادر لابلای ظرفات بزار که لب پر نشه ظرفات. لباساتم بزار تو کاور و چمدون و هرچیز گودی داری ا ...

لباسارو که توی ملافه میذارم گره میزنم مث بقچه

چمدونام پره لباسه

اگه فقط روزنامه لای ظرفابذارم امکان داره بازم لب پربشه؟؟